Stompekamperweg 34, EDE

Aan de Stompekamperweg 34 te Ede is deze nieuwbouwkavel gelegen voor de bouw van een royale vrijstaande woning.
De kavel wordt aangeboden zonder aannemers- of architectenverplichting, zo kunt u uw eigen droomhuis ontwerpen en (laten) bouwen. Het is ook mogelijk om achter de woning een garage/schuur te realiseren.

De indeling en het ontwerp zijn in overleg nog nader aan te passen, op de bijgevoegde plattegronden is een impressie weergegeven. De vraagprijs is inclusief opstallen en bedrijfshal, mocht u geïnteresseerd zijn in een bouwrijpe nieuwbouwkavel zal de vraagprijs € 339.000,- k.k. zijn. 

Deze nieuwbouwkavel biedt veel mogelijkheden en beschikt over een ruim bouwblok, uiteraard zijn er hiernaast nog diverse mogelijkheden voor vergunningsvrije bij- en aanbouwen en eventueel het onderkelderen van het geheel.
Begeleiding van het gehele traject is mogelijk en geheel naar uw eigen wens in te vullen met inachtneming van het geldende beeldkwaliteitsplan en bestemmingsplanregels. De kavel wordt in overleg leeg en schoon opgeleverd. 

Bent u geïnteresseerd in deze vrij gelegen nieuwbouwkavel om uw eigen energiezuinige droomhuis te realiseren? Neem dan gerust contact ons op, wij nemen graag de mogelijkheden met u door. U bent van harte welkom!
We nodigen u bij interesse graag uit voor een gesprek met toelichting over deze mooie nieuwbouwkavel.

lees meer +
€ 299.000,-kosten koper
Kenmerken
 • Overdracht
 • vraagprijs
  € 299.000,- k.k.
 • Status:
  verkocht onder voorbehoud
 • Bouw
 • Perceeloppervlakte:
  470 m²