Julianastraat 7, HARSKAMP

Aan de rustige maar toch centraal gelegen Julianastraat te Harskamp is deze vrijstaande karakteristieke jaren '30 woning gelegen.

De woning is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 590m² en beschikt onder andere over een stenen bijgebouw met diverse voorzieningen en een vrijstaande houten garage/berging.
Het geheel is rustig gelegen aan het begin van de Julianastraat, alle centrumvoorzieningen van Harskamp zijn echter op loop- en fietsafstand gelegen, een heerlijk rustige plek welke toch centraal te te noemen is.

Het perceel is ruim opgezet, via de eigen bestrate oprit komt u achter de woning, er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Via de oprit zijn uiteraard de beide bijgebouwen te bereiken.
De woning dateert uit 1938 maar is prima onderhouden, ook zijn er diverse oude details, zoals bijvoorbeeld ramen van glas in lood behouden gebleven. Het stijlvolle karakter van de woning, in combinatie met de diverse bijgebouwen en het royale perceel maken de woning aantrekkelijk.

De indeling van de woning is als volgt:
Via de entree aan de voorzijde komt u in de hal, met hier onder andere de trapopgang, meterkast, voorraadkelder en toegang tot de keuken en woonkamer. Aan de achterzijde van de woning is een separate achterentree aanwezig, hier is tevens de toilet gesitueerd.

De keuken is royaal opgezet en geeft tevens toegang tot de woonkamer.
De woonkamer is mooi over de gehele lengte van de woning uitgevoerd, hierdoor is er zowel aan de voor- als achterzijde mooi zicht over de eigen tuin en de straat. De woonkamer beschikt tevens over een gashaard. De gehele begane grond beschikt over een betonnen vloer, de woonkamer beschikt tevens over vloerverwarming.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en diverse vaste kastenwanden, de badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.
De tweede verdieping is toegankelijk via een zoldertrap, de zolder is bevloerd en als bergruimte in gebruik.

Het bijgebouw achter de woning is in spouw opgemetseld en beschikt onder andere over een gasheater en een verouderde cv installatie, ook is er een keukenblok en wasruimte aanwezig, de verdieping is via een vaste trap bereikbaar, hier is gemakkelijk een slaap/werkkamer te realiseren voor bijvoorbeeld een mantelzorgwoning of kantoor aan huis. De garage is in hout uitgevoerd en geeft veel extra bergruimte.
De tuin rondom is keurig aangelegd en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kortom een nette vrijstaande woning met diverse mogelijkheden.

Het dorp Harskamp is mooi op de Veluwe gelegen en beschikt over vele voorzieningen, zo beschikt Harskamp over diverse centrumvoorzieningen zoals horecagelegenheden, een supermarkt en diverse sportgelegenheden. De ligging in het midden van het land is goed en centraal te noemen, de diverse uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

lees meer +
€ 650.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 650.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1938
  • Woonoppervlakte:
    93 m²
  • Perceeloppervlakte:
    590 m²
  • Inhoud:
    385 m³