Ruttenbeeklaan 51, HARSKAMP

Aan de rand van Harskamp, met de weilanden als achtertuin, staat deze uitgebouwde, vrijstaande woning in boerderijstijl met royale garage en vrijstaand bijgebouw. Deze charmante woning is zeer goed onderhouden en het ruime perceel biedt rust en privacy. De zonnige tuin is onder architectuur aangelegd met diverse terrassen en een vrijwel nieuwe veranda en een extra fietsenberging. Het eigen perceel is 681 m² groot, maar er is ook een perceel grond in bruikleen van de gemeente Ede, waardoor de tuin in werkelijkheid nog groter is.

Begane grond: Via de overdekte entree komt u in de hal met toilet met wandcloset en fontein, kelderkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot zowel de woonkamer als de woonkeuken. De woonkamer met massief eikenvloer en schouw met aansluiting voor houtkachel is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een uitbouw, waardoor een mooi zicht op de tuin met de daarachter gelegen weilanden is. De woonkeuken is voorzien van een L-vormige keukenopstelling (bouwjaar 2006) in lichte kleurstelling met natuurstenen werkblad met keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. De woonkeuken beschikt over een massieve eikenvloer en een deur naar het terras. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken met plavuizenvloer en aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. De garage van 9.36 x 2.99 meter is binnendoor bereikbaar.

Eerste verdieping: is volledig voorzien van een mooie laminaat vloer, de overloop met vaste kast biedt toegang tot 5 kamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een wastafel met meubel. De badkamer is tot het plafond betegeld en beschikt over een ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet. Tevens bevindt zich op de overloop de c.v.-ruimte met Nefit HR installatie en doorstroomboiler.

Tweede verdieping: via de vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Bijgebouw: Naast de woning staat een geheel geïsoleerd en verwarmd, vrijstaand bijgebouw (bouwjaar 2005) wat voor diverse doeleinden geschikt is, zoals mantelzorg, kantoor aan huis of iets dergelijks. De begane grond is voorzien van een hal met toiletruimte en twee ruime vertrekken waarvan 1 met keukenblok. Tevens is er nog een bergruimte aanwezig. De vertrekken zijn voorzien van laminaat of plavuizenvloer, deels met vloerverwarming.

1e etage: Op de 1e etage is een ruime kamer en een doucheruimte aanwezig. Vanuit de dakkapel heeft u een mooi, landelijk uitzicht.

Tuininfo: De fraaie tuin is gesitueerd op het zuidoosten en is sfeervol aangelegd met gazon, fraaie beuken hagen, diverse terrassen, borders en een vrijwel nieuwe veranda annex fietsenberging.
Op het perceel is parkeergelegenheid voor 3 auto's aanwezig.

lees meer +
€ 769.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 769.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1992
  • Woonoppervlakte:
    150 m²
  • Perceeloppervlakte:
    681 m²
  • Inhoud:
    649 m³