Kastanjelaan Oost 14, LUNTEREN

Aan één van de mooiste lanen van Lunteren staat dit fraaie woonhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Aan het einde van de straat begint het 'Luntersche Buurtbosch', maar ook het centrum en het station van Lunteren zijn nabij gelegen.

In 1930 tekende architect ir. J.W. Dinger dit, inmiddels gemeentelijk, monument met zijn kenmerkende stijl (Amsterdamse School). In de jaren tachtig werd de woning uitgebreid met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en in 2009 is het bijgebouw nieuw gebouwd en kan voor vele doeleinden gebruikt worden.

Indeling woonhuis: fraaie entree met toegang tot de hal met provisieruimte. Vanuit de hal zijn de badkamer op de begane grond, de eetkamer, de keuken en de woonkamer bereikbaar. De gezellige, tuingerichte woonkamer is voorzien van een houtkachel en een erker met toegang tot de tuin; aansluitend bevindt zich de eetkamer, die op zijn beurt naast de keuken is gesitueerd. Deze knusse keuken is voorzien van (inbouw-)apparatuur waaronder een fraai AGA fornuis met 4 ovens en 6 pitten (gas), vaatwasser en koel-/vriescombinatie (SMEG).
Vanuit de woonkamer is ook de extra slaapkamer te bereiken met eveneens toegang tot de achtertuin. Deze slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De badkamer bevindt zich naast de slaapkamer met inloopdouche, wastafel met planchet, toilet en designradiator.
Via een bordestrap is de eerste verdieping te bereiken, met halverwege de trap een extra vliering (boven de slaapkamer en badkamer op de begane grond).
Eerste verdieping: overloop, separaat toilet, badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, twee mooie slaapkamers, beide met vaste kastruimte, waarvan één met dakkapel en de ander met dakkapel en balkon c.q. loggia.
Via een steektrap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze is bevloerd, dak is geïsoleerd en deze vloer is geïsoleerd, en zorgt voor extra bergruimte.

Indeling bijgebouw:
Entree met pantry, studeer-/werkkamer met openslaande deuren naar buiten, werkruimte met wasmachine aansluiting en trapkast, badkamer met stoom-/douchecabine, wastafel en toilet. Dit bijgebouw is voorzien van een eigen CV-installatie. Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Aan de voorzijde bevindt zich de (fietsen-)berging, hier is ook de waterpomp voor de beregeningsinstallatie aanwezig.
Dit bijgebouw biedt vele mogelijkheden: kantoor of atelier aan huis.
Eventueel met een paar kleine aanpassingen kan het prima dienst doen als mantelzorg woning, maar natuurlijk ook als een mooie hobbyruimte. Het gebouw is in 2009 gebouwd en is geheel geïsoleerd.

Extra informatie: Iedere verblijfsruimte is voorzien van zowel een telefoonkabel als internet aansluiting. De mooie tuin biedt veel privacy en mogelijkheden om in de zon of juist in de schaduw te zitten; de in de tuin gebouwde veranda draagt daar zeker aan bij. Parkeren kan ruimschoots op eigen terrein. De binnenzijde van het woonhuis is in 2009 aangepast aan de huidige woonwensen.

lees meer +
€ 645.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 645.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1932
  • Woonoppervlakte:
    99 m²
  • Perceeloppervlakte:
    660 m²
  • Inhoud:
    427 m³