Paardenwei 43, LUNTEREN

Op een schitterende locatie aan de oostzijde van Lunteren, is aan de Paardenwei deze instapklare jaren-30 hoekwoning gelegen.
De woning is in 2014 onder de stijlvolle jaren-30 architectuur gebouwd en beschikt over diverse speelse details.

De rustige en kindvriendelijke woonwijk is gelegen aan de rand van Lunteren, dichtbij Het Luntersche Buurtbosch. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van uiteraard het bos, het centrum en diverse basisscholen, alles is op loop- of fietsafstand gelegen.
De woning is keurig afgewerkt en beschikt over meerdere leuke jaren '30 stijl details, zowel inpandig als extern. Door de degelijke bouw en isolatie beschikt de woning uiteraard over een energielabel A.

De indeling is als volgt:
Begane grond, vanuit de centrale entree met onder andere trapopgang, meterkast en toilet (met fontein en bovenlicht) is er tevens toegang tot de woonkamer, De woonkamer is tuingericht en heeft openslaande deuren naar het terras. De woonkamer gaat over in een eetkamer en vervolgens in een open keuken. Vanuit de keuken is er zicht op het woonerf aan de voorzijde.
De keuken heeft een L-vormige opstelling met veel kastruimte. De keuken is luxe uitgevoerd en beschikt over diverse inbouwapparatuur en spots boven de keuken. De begane grond heeft nog een handige diepe provisiekast onder de trapopgang. Tevens is de gehele begane grond voorzien van een mooie laminaat vloer.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn de 2 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De overloop en beide slaapkamers zijn van goed formaat en keurig afgewerkt. De badkamer is geheel betegeld, ingericht met een douche, wandcloset, toilet, wastafel en een designradiator.

Tweede verdieping
2e verdieping: op de zolderverdieping is de cv-installatie geïnstalleerd en hier kunt u ook de wasmachine en droger plaatsen. Er zijn zeker mogelijkheden om in deze ruimte slaapkamers te creëren. Op dit moment is er al één dakraam aanwezig, ook hebben de eigenaren de voorbereidingen getroffen om mogelijk een tweede dakraam te plaatsen, hierdoor zijn er gemakkelijk twee kamers extra te realiseren.

Kortom een luxe instapklare woning uit 2014 met stijlvolle jaren '30 details.
Door de goede ligging en het goede voorzieningenniveau heeft de woning veel te bieden.

lees meer +
€ 315.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 315.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2014
  • Woonoppervlakte:
    103 m²
  • Perceeloppervlakte:
    122 m²
  • Inhoud:
    379 m³