Zwartewater 30, LUNTEREN

Wonen in het groen!
Letterlijk op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei staat deze fraaie, goed onderhouden woning te koop.
Het huis bevindt zich op loopafstand van de bossen, het treinstation en het centrum van het charmante Veluwse dorp Lunteren.
De woning is vrijstaand met een vrijstaande garage, veranda en houten tuinhuisje. Het is rustig gelegen in een doodlopende straat, aan de rand van het dorp, met vrij uitzicht over de velden. De woning is in boerderijstijl gebouwd en voorzien van markiezen en sierluiken.

De woning is traditioneel gebouwd, volledig voorzien van spouwisolatie, dakisolatie, dubbele beglazing en vloerisolatie. De woonkamer biedt een vrij uitzicht en de tuin is zodanig aangelegd dat er altijd een mogelijkheid is om van de zon te genieten of juist in de schaduw verkoeling te zoeken In de tuin zijn een veranda en een houten tuinhuis geplaatst. De garage is voorzien van elektra en een vaste trap naar de bergzolder.

Indeling van de begane grond: entree, hal met meterkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer met gashaard, een massieve, eiken vloer en schuifpui naar de achtertuin. Door de vele raampartijen is het een zeer lichte woonkamer. De eetkeuken is voorzien van een 'Lodder' keuken met AGA 6 pits gasfornuis, fraaie schouw, afwasmachine veel werkruimte en een vaste buffetkast. In de bijkeuken bevinden zich de Remeha HR combiketel uit 2019, de aansluitingen voor de wasapparatuur, koelkast en vriezer, maar ook een extra keukenblok met combimagnetron en praktische kastruimte.

Eerste verdieping: royale overloop met vaste kast en toilet, 3 royale slaapkamers, waarvan twee met vaste kastruimte en één met airconditioning, de badkamer is geheel gemoderniseerd en voorzien van inloopdouche met stortdouche, wastafelmeubel, handdoekenradiator en vloerverwarming.

Zolder: De vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder met veel bergruimte.

De plattegrond van de begane grond biedt de mogelijkheid om, met een interne verbouwing, de woning levensloopbestendig te maken. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

lees meer +
€ 749.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 749.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1993
  • Woonoppervlakte:
    134 m²
  • Perceeloppervlakte:
    475 m²
  • Inhoud:
    465 m³