Advies en diensten

Het verkopen of aankopen van uw woning of bedrijfspand is een persoonlijk en zeer belangrijk traject. Wij bemiddelen onder andere bij aan- en verkoop, helpen met het vinden van de juiste hypotheek en verzekering en voeren taxaties uit voor diverse doeleinden.

U heeft bepaalde wensen en doelen en u zoekt een betrokken en persoonlijke partner die u helpt deze doelen en wensen te bereiken.

Een kwalitatief goede makelaar met deskundige hulp en advies is uw wens, één waarbij uw gehele traject duidelijk wordt doorgesproken en waarbij alle werkzaamheden en advies kunnen worden uitgevoerd.

Persoonlijk contact en maatwerk dienstverlening is ons vak!
Omdat bij deze diensten uw persoonlijke situatie belangrijk is, is er dus altijd maatwerk vereist. Persoonlijk contact is voor ons net zo belangrijk als voor de klant, uw wensen, het doel en onze mogelijkheden moeten naadloos op elkaar aansluiten.
We zijn deskundig en op meerdere vlakken gecertificeerd. Op deze manier kunnen we u altijd helpen en deskundig van dienst zijn.

Kennis, ervaring en bekendheid in de regio zijn de basis voor een gedegen advies en begeleiding van het aan- of verkooptraject. Onze medewerkers zijn allen woonachtig in onze regio en helpen u graag uw doelen te verwezenlijken.

We zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in de woningmakelaardij en bedrijfsonroerendgoed (BOG).
We kennen de markt dus op meerdere vlakken en kunnen advies en hulp bieden waarbij we rekening houden met meerdere aspecten. Naast aan- en verkoopdiensten, bieden wij ook waardebepalingen, advies en taxaties aan. Deze laatste kunnen wij zowel als NVM-, NWWI-, BOG en TMI -rapporten uitvoeren.

We zijn onder andere aangesloten en gecertificeerd bij de volgende instanties: NVM, NVM Business, NWWI, VastgoedCert, NRVT, TMI, Funda, Funda in Business

Onder de buttons: Verkoopbegeleiding, Aankoopbegeleiding en Taxaties vindt u meer informatie over de specifieke werkzaamheden en het desbetreffende traject.

Neem contact met ons op!