Aankoopbegeleiding

Hulp bij de aankoop van uw woning of bedrijfsobject wordt steeds belangrijker.
In een veranderlijke tijd en markt, in zowel advies als regelgeving geeft de aankoopbegeleiding zekerheid. Ook verkopers hebben vaak belang bij een koper welke bijgestaan wordt door een eigen makelaar.


Met de oplettendheid en marktkennis van de makelaar kunt u een onderbouwd advies verwachten en helpen wij u bij een weloverwogen keuze. De hulp bij een aankoop betaalt zich meestal ruimschoots terug.

Zodra wij gevraagd worden om als aankoopmakelaar te helpen en te bemiddelen gaan we uiteraard eerst met u in gesprek. We willen graag weten wat voor u belangrijk is, niet alleen de prijs maar ook de desbetreffende afspraken en verwachtingen van de woning zijn voor ons belangrijke aspecten in onze aankoopbegeleiding.

Vervolgens gaan wij ons oriënteren en informeren naar (indien al bekend) het desbetreffende object. We analyseren de woning, de situatie en de huidige markt. Vervolgens kunnen we een inschatting maken van de kansen en mogelijkheden. Tijdens het aankooptraject coördineren we de afspraken, vragen alle benodigde stukken op en rechercheren bij verschillende overheidsinstanties en gemeentelijke instellingen.

We kijken oplettend mee met bezichtigingen, adviseren objectief en bespreken met u wat ons opvalt en waar kansen liggen bij ieder object.

We analyseren diverse aspecten en kunnen met deze informatie een correct beeld en advies geven. Uiteraard onderhandelen we altijd in overleg met u de zaak correct uit. De overeenkomst en het vervolgtraject begeleiden wij geheel voor u, dit is vergelijkbaar met het verkooptraject.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op!