Ons team

Wij zijn een echt familiebedrijf, Harry Stroomberg heeft het bedrijf in 1992 in Lunteren opgericht. Inmiddels zijn er meerdere familieleden werkzaam bij het bedrijf. Onze medewerkers komen uit onze regio, we kennen de omgeving en de omgeving kent ons.

Persoonlijk contact en maatwerk dienstverlening is bij iedere woning of traject belangrijk omdat wij uw persoonlijke situatie vooropstellen, is er altijd maatwerk vereist. Iedere medewerker is gedreven, we kennen onze klanten en weten per situatie wat belangrijk is voor de opdrachtgever.

Alle makelaars zijn gecertificeerd en beëdigd NVM makelaar, ook hebben wij onze bedrijfsonroerend goed certificering in huis.

Om u in het financiële traject ook verder te kunnen helpen, werken wij nauw samen met diverse financieel adviseurs en banken, op deze manier heeft u altijd de mogelijkheid om een goed financieel advies en hulp te krijgen, passend bij uw situatie en wensen.

U kunt contact met ons opnemen zodat wij u van een persoonlijk advies kunnen voorzien, we stellen ons uiteraard ook graag persoonlijk aan u voor. Op ons kantoor aan de Molenpark 10 te Lunteren staat de koffie altijd voor u klaar!

Neem contact met ons op!

Harmen Stroomberg

Register makelaar Taxateur Wonen

Jan ten Donkelaar

Register makelaar Taxateur Wonen

Harry Stroomberg

Register makelaar Taxateur B.o.g.

Marieke Zandsteeg

Assistent makelaar ARMT

Heleen Stroomberg

Assistent makelaar ARMT

Malon Stroomberg

Secretaresse binnendienst

Sarah van Asselt

Secretaresse binnendienst