Barneveldseweg 11, Lunteren

Wilt u ondernemen in een duurzame omgeving?

Gezondheidscentrum Lunteren biedt onderdak aan verschillende zorgdisciplines. Samen bieden ze laagdrempelige en multidisciplinaire eerstelijnszorg voor de inwoners van Lunteren en omstreken. Het Gezondheidscentrum is gehuisvest in een modern en milieuvriendelijk gebouw. Het karakteristieke pand heeft drie verdiepingen en is door een lift goed toegankelijk voor iedereen. We hebben ruimtes beschikbaar voor een zorggerelateerde huurder.  

Wij bieden u de mogelijkheid om een eigen ruimte te huren of een flexruimte voor twee of meerdere dagdelen per week. De eigen gehuurde ruimte kan 7 dagen per week gebruikt worden (ook in de avonduren), de flexruimte wordt gedeeld met een andere huurder en is op de gehuurde dagdelen beschikbaar. In een flexruimte is basis meubilair beschikbaar. De gehuurde ruimte kan 7 dagen per week gebruikt worden (ook in de avonduren) en is zeer goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer (de buurtbus en regiotaxi stoppen voor de deur).

De parkeergelegenheid is gratis voor zowel u als huurder als voor uw bezoekers c.q. klanten en indien gewenst kan er ook gebruik gemaakt worden van de ruime wachtkamers.

Er bestaat een mogelijkheid voor een gratis vermelding op de website van het gezondheidscentrum.

De huurprijzen beginnen bij € 17,00 per m²/ per maand exclusief btw. en exclusief servicekosten. De huursom zal mede afhangen van wel of geen gebruikmaken van een wachtruimte of gebruik van internet met mogelijkheid van eigen WIFI. Indien er sprake is van een flexruimte wordt er een opslag berekend.  

De units variëren in grootte van circa 14 m² tot circa 29 m², maar er zijn ook mogelijkheden voor meer vierkante meters door units te combineren. Elke ruimte is voorzien van vloerverwarming, welke zowel voor verwarmen als voor koelen geschikt is. Elke ruimte beschikt over een luchtbehandeling. Doordat het gebouw is voorzien van een eigen warmtepomp wordt er duurzaam verwarmd en gekoeld.


Op de eerste verdieping is er een groot, comfortabel ingericht, vergadercentrum (80m2). De ruimte beschikt over een eigen pantry, veel daglicht en uitzicht op de landerijen. De capaciteit is afhankelijk van de gewenste activiteit en indeling. Voor vergaderingen, workshops, conferentie, heisessie, cursussen, trainingen, teambuilding etc. kunnen ongeveer 25 personen terecht, in presentatieopstelling ongeveer 35-40 personen. Huurders van het Gezondheidscentrum kunnen deze ruimte voor een speciaal tarief huren maar is ook extern beschikbaar. 


Voor meer informatie en beschikbaarheid nodigen wij u uit contact op te nemen met ons kantoor.

lees meer +
Huurprijs € 204,-kosten koper
Kenmerken
 • Overdracht
 • huurprijs
  € 204,- k.k.
 • Soort woonhuis:
  Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
 • Status:
  beschikbaar
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  2011