Copernicusstraat 34, BARNEVELD

In het autoluwe deel van de Copernicusstraat mogen wij deze deze ruime tussenwoning aanbieden.

De woning beschikt over een leefruimte van ca. 100m2 en heeft op de begane grond een heerlijk ruime woon- en eetkamer. Via de keuken loopt u bovendien eenvoudig de fraaie achtertuin in, waar u kunt genieten van de zon op het terras.
Op de eerste verdieping zijn twee (met mogelijkheid tot 3) ruime slaapkamers gelegen, waarvan de grote slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een heerlijk balkon. De badkamer is van prima formaat en voorzien van douche, wastafel en toilet. Dankzij de dakramen is er op de tweede verdieping veel lichtinval. De overloop kan gebruikt wordt als handige wasruimte, hier hangt tevens de CV-ketel. Uiteraard is er veel bergruimte in de schuinte van het dak aanwezig.

Parkeren kan op een van de parkeerplaatsen op minder dan 1 minuut lopen en aan het begin van de straat is een leuke speeltuin voor de kinderen. Diverse voorzieningen zoals een supermarkt is vlakbij, net als de basisschool en de bushalte.

Op zoek naar een prettige en kindvriendelijke plek om te wonen in een gezellige wijk in Barneveld? Dan is deze eengezinswoning zeker het bekijken waard.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Aan de voorzijde is de tuin keurig aangelegd, vanuit de entree is er toegang tot de hal met onder andere het toilet, de meterkast en de trapopgang.

In de woonkamer met halfopen keuken is genoeg licht en ruimte, de keuken is basis uitgevoerd, en er is hier toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop, twee slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Opvallend zijn de groottes van de slaapkamers, beide zijn ruim opgezet, waarbij de slaapkamer aan de achterzijde voorheen was opgedeeld in twee slaapkamers.
Vanuit deze grote slaapkamer is er toegang tot een ruim balkon, op het platte dak boven de keuken en eetkamer.

De badkamer is ingedeeld met een douche, tweede toilet en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Dankzij de dakramen is er op de tweede verdieping veel lichtinval. De overloop kan gebruikt worden als praktische wasruimte, hier hangt tevens de cv-ketel, uiteraard is er veel bergruimte in de schuinte van het dak aanwezig.
De slaapkamer op de tweede verdieping is eveneens ruim opgezet en voorzien van een dakraam.

Exterieur:
Er is een vrijstaande houten berging aanwezig aan de achterzijde van de tuin. Heel praktisch voor de fietsen en tuingereedschap. Via de poort aan de achterzijde bereik je het pad achter de woningen.

Kortom een fijne woning met veel mogelijkheden op een mooie locatie in Barneveld, rustig, centraal en kindvriendelijk.

lees meer +
€ 349.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 349.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1982
  • Woonoppervlakte:
    98 m²
  • Perceeloppervlakte:
    142 m²
  • Inhoud:
    347 m³