G. van Schuppenstraat 15, BARNEVELD

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning, maar wilt u niet een jaar wachten tot de woning klaar is?
Deze woning is vrijwel nieuw en instapklaar; alleen de tuin moet nog worden aangelegd.

Deze moderne en goed verzorgde twee-onder-een-kapwoning biedt u 149 m² woonplezier. De woning beschikt over een ruime woonkamer, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een riante achtertuin. Daarnaast zorgen de zonnepanelen voor een energiezuinig huishouden. Deze woning combineert comfort en duurzaamheid op een ideale locatie. Uw droomhuis wacht op u.

Locatie/omgeving
G. van Schuppenstraat 15 bevindt zich aan de rand van Barneveld. Deze rustige buurt biedt diverse voorzieningen op korte afstand, zoals supermarkten, sportclubs en scholen. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, met openbaar vervoer en uitvalswegen in de nabije omgeving. Naast een eigen oprit, is er rondom de woning voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De buurt biedt een perfecte balans tussen rust en gemak.

Indeling:

Entree:
Een goed afgewerkte hal verwelkomt u bij binnenkomst, bereikbaar via de eigen oprit. De hal biedt toegang tot de toiletruimte, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Woonkamer:
De woonkamer wordt overspoeld met natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen. De open indeling biedt voldoende ruimte voor zowel een zithoek als een eethoek. Een ingebouwde tv-kast is een ware eyecatcher, terwijl de visgraatvloer de ruimte een stijlvolle uitstraling geeft.

Keuken:
De open keuken grenst direct aan de woonkamer. Deze instapklare keuken is voorzien van een ruim kookeiland met inductiekookplaat, afzuiging en spoelbak. Daarnaast vindt u hier een ingebouwde koelkast, koffiemachine, oven met magnetronfunctie en vaatwasmachine. De keuken biedt tevens voldoende opbergruimte in de lades en kastjes.

Eerste verdieping:

Slaapkamers:
Grenzend aan de overloop bevinden zich drie slaapkamers. Deze kamers zijn goed onderhouden en bieden voldoende ruimte voor een bed, bureau of opbergmeubel. Dankzij de grote ramen profiteren de kamers van veel natuurlijk daglicht en zijn ze direct instapklaar.

Sanitair:
De badkamer is strak afgewerkt en goed onderhouden, voorzien van een ruime inloopdouche, ligbad en wastafel met spiegel en opbergmeubel. De badkamer beschikt over vloer- en wandtegels. Een separate toiletruimte bevindt zich op de overloop.


Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping treft u een multi-inzetbare ruimte. Deze bevindt zich in de punt van het dak, zonder de stahoogte te belemmeren. Deze ruimte kan dienen als slaapkamer, hobbyruimte, werkruimte of ontspanningsruimte. Daarnaast is er een witgoedaansluiting aanwezig.

Buiten:
De ruime achtertuin is toegankelijk vanuit de woonkamer via schuifdeuren. Het is de ideale plek om van de zon te genieten, met voldoende ruimte voor een loungeset of buitentafel. De tuin dient nog te worden aangelegd, dus kunt u zelf bepalen wat voor u belangrijk is. Een ruime garage, toegankelijk vanuit de tuin, kan dienen als extra opslagruimte.


Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 148,80m²
Externe bergruimte: 18,80m²
Inhoud: 527,01m³
Bouwjaar: 2023
- Moderne en goed verzorgde twee-onder-een-kapwoning
- 149 m² gebruikersoppervlakte
- Ruime woonkamer met visgraatvloer en ingebouwde tv-kast
- Luxe, instapklare keuken met kookeiland en moderne apparatuur
- Drie goed onderhouden slaapkamers
- Strak afgewerkte badkamer met inloopdouche en ligbad
- Multi-inzetbare ruimte op de tweede verdieping
- Energiezuinig door zonnepanelen en warmtepomp
- Ruime, nog aan te leggen, achtertuin met groenvoorziening en garageruimte
- Rustige buurt met diverse voorzieningen en goede bereikbaarheid

lees meer +
€ 695.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 695.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2023
  • Woonoppervlakte:
    149 m²
  • Perceeloppervlakte:
    329 m²
  • Inhoud:
    527 m³