Horalaan 8 3, BENNEKOM

Op werkelijk een unieke locatie gelegen, aan de rand van de Veluwe, centraal in het land, bieden wij deze vrijstaande en geheel onderkelderde nieuwe recreatievilla's aan met ca. 150m2 woonoppervlakte.
De recreatiewoning is gelegen tussen Ede en Bennekom, te midden van de natuur en toch op steenworp afstand van Ede en Bennekom. Door de goede ligging heeft u een heerlijke vrije kavel met een geweldige tuin, zo ervaart u een grote mate van privacy en kunt u op alle momenten van de dag genieten van uw verblijf. Een comfortabele en luxe manier van vakantie, waarbij u ontspannen kunt genieten van de prachtige omgeving. Toch bent u binnen enkele autominuten op de snelweg A30 en A12, zo bent u binnen 30 minuten in Utrecht en in een uur in Amsterdam.

Een heerlijke uitvalsbasis voor als u van echte rust en de natuur wilt genieten, met uiteraard ook diverse mogelijkheden om te genieten van vrijwel iedere sport of activiteit op de Veluwe.
Bent u op zoek naar een ruime, sfeervolle en luxe recreatievilla in eigen land? Dan moet u zeker een kijkje komen nemen bij deze modern vormgegeven villa's met directe toegang tot de uitgestrekte bossen van de Veluwe.
De woning is ruim opgezet, compleet nieuw en zeer luxe afgewerkt. De woningen zijn nog in aanbouw, dus er zijn nog diverse inspraakmogelijkheden in de afbouw en/of opties.

De villa beschikt over een ruime living met grote raampartijen waardoor er een prachtig uitzicht is over de eigen tuin richting de bossen. Door de ruime open indeling ontstaat er een geweldige ruime beleving, mede door de grote raampartijen komt de geweldige beleving van de natuur naar uw woonkamer.

Het souterrain wordt aangelegd met twee slaapkamers met daglichttoetreding, uiteraard zijn deze ook als sportkamer of studeerkamer te gebruiken.
De verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een luxe badkamer, allen van goed formaat.
Doordat de recreatievilla's nog in aanbouw zijn, is het mogelijk de indeling en/of afwerking in overleg aan te passen, inspraak over de afwerking is hierin ook mogelijk.

Kenmerken:
- 6 tot 8-persoonsvilla
- bouwjaar villa 2023;
- ruime kavel met parkeergelegenheid op eigen terrein; (ca. 1.234 m²)
- geheel onderkelderd met voldoende daglichttoetreding;
- voorzien van alle luxe: luxe badkamers, living én masterbedroom met wijds uitzicht;
- 5 slaapkamers (eventueel is een andere indeling ook mogelijk);
- uniek gelegen aan een doodlopende weg;
- door de praktische indeling behoort verhuur of verblijf aan meerdere personen tot de mogelijkheden;
- het geheel is hoogwaardig geïsoleerd;

Altijd al gedroomd van een heerlijke vakantieplek in eigen land? Een plek waar u tot rust komt op een prachtige locatie te midden van de Veluwe en toch zeer centraal in het land? Die droom kunt u nu verwezenlijken dus grijp daarom NU uw kans!

Bestemming:
De bestemming van betreft een recreatiewoning waar u het gehele jaar heerlijk kunt genieten, echter niet als hoofdverblijf.

Bent u enthousiast geworden na het zien van deze ruime en goed onderhouden vrijstaande recreatiewoning? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij plannen graag een bezichtiging voor u in.

Deze recreatievilla wordt u aangeboden vrij op naam, exclusief btw.

lees meer +
€ 650.000,-vrij op naam
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 650.000,- vrij op naam
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    150 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1234 m²
  • Inhoud:
    547 m³