Bellestein 22, EDE

Aan de Bellestein 22 te Ede, mogen wij deze centraal gelegen en goed uitgebouwde hoekwoning aanbieden.

Het betreft een degelijk gebouwde woning met veel mogelijkheden, door de royale uitbouw is zowel levensloopbestendig wonen als kantoor en/of bedrijf aan huis hier zeer goed mogelijk.
De woning is gelegen aan een rustig woonerf en toch is het buurtcentrum Bellestein met veel faciliteiten in de directe omgeving.

De uitbouw op de begane grond is in 2018 gerealiseerd en degelijk uitgevoerd, hierbij is op de begane grond een royale badkamer en slaapkamer gerealiseerd, ook is er direct een gemakkelijke berging/wasruimte aan de voorzijde aangebouwd.
De woning beschikt hierdoor over maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers (incl. toilet), ook is er op de begane grond natuurlijk een separaat toilet in de centrale hal.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Aan de straatzijde is rondom de woning genoeg parkeergelegenheid om gemakkelijk bij het huis te parkeren, aan de voorzijde zijn tevens de beide bergingen te bereiken, gemakkelijk voor opslag of het bergen van fietsen e.d.
Via de entree aan de voorzijde komt u in de centrale hal, vanuit hier is er toegang tot de woning. In de hal bevindt zich onder andere het toilet, de trapopgang en meterkast, uiteraard is er vanuit de hal ook toegang tot woonkamer met open keuken.
De keuken is gedateerd maar met een kleine ingreep (verplaatsen tussenwand bijvoorbeeld) is een fraaie woonkeuken met veel ruimte te creëren.

De keuken is in een basisopstelling aan de voorzijde gesitueerd, doordat het een hoekwoning betreft is er een leuk zicht op de straat aan de voorzijde aanwezig. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd, hier is ook de achterdeur met toegang tot de tuin.
Via de woonkamer is er toegang tot de flinke uitbouw, hier bevindt zich een royale (slaap)kamer met mooie raampartijen en openslaande deuren, perfect geschikt als slaapkamer of praktijk/salon/kantoor aan huis. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een keurige, ruime en moderne badkamer welke beschikt over een wastafel, toilet en ruime inloopdouche. Allen van goed formaat en geschikt voor minder validen. Aan de voorzijde bevindt zich tevens nog een gemakkelijke berging met eigen voor entree. Eventueel zou dit ook als de entree voor het kantoor aan huis kunnen fungeren.

Eerste verdieping:
Middels de overloop is er toegang tot de twee ruime slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping allen van goed formaat. Aan de achterzijde is er tevens een royaal balkon aanwezig.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, hier zijn nog eens twee slaapkamers aanwezig, ook is hier, in een aparte ruimte de Cv-installatie gesitueerd en een was-en droogmachine aansluiting.

Exterieur:
De ruime en vooral brede tuin is op het zuiden gelegen en is zowel achterom als via de woonkamer en uitgebouwde (slaap)kamer te bereiken. De tuin is nog te vergroten door er nog extra grond (snippergroen) van de Gemeente bij te kopen.

Kortom een degelijk gebouwde hoekwoning met een flinke uitbouw en berging op een goede centrale locatie in Ede.

lees meer +
€ 375.000,-kosten koper
Kenmerken
 • Overdracht
 • vraagprijs
  € 375.000,- k.k.
 • Soort woonhuis:
  eengezinswoning, hoekwoning
 • Status:
  verkocht
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1973
 • Woonoppervlakte:
  148 m²
 • Perceeloppervlakte:
  227 m²
 • Inhoud:
  544 m³