Corversbos 85, EDE

Corversbos 85, in de jonge en kindvriendelijke wijk Kernhem is deze fijne uitgebouwde middenwoning gelegen.
Deze jonge, energiezuinige woning (energielabel A) is niet alleen instap klaar, maar ligt ook nog eens op een geweldige vrije locatie in de wijk met ruimte, groen en diverse kleine speeltuintjes in de buurt.

De woning is keurig afgewerkt en beschikt o.a. over een royale uitbouw aan de achterzijde, erker aan voorzijde met elektrische screens, een heerlijke tuin met berging en achterom, drie volwaardige slaapkamers op de eerste verdieping, energielabel A en airco. Ook is er op de begane grond 2,40m uitgebouwd met hierdoor een heerlijke leefruimte. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van diverse inbouw apparatuur, door deze indeling is de beleving van de woonkamer fijn naar achteren.

De indeling van deze mooie middenwoning is als volgt:
Via de entree bereikt u de centrale hal, die u toegang geeft tot de verschillende ruimtes zoals het toilet voorzien van wandcloset en fontein, trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast (glasvezel aanwezig), uiteraard is er ook toegang tot de keuken en woonkamer.
De royale woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt over een eiken vloer. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd met een heerlijk zicht over het groen. De keuken is ruim beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Via de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer. De betegelde badkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. De ernaast gelegen slaapkamer is royaal van opzet net als de ouderslaapkamer die zich aan de achterzijde van de woning bevindt, deze is tevens voorzien van airco.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze ruimte is keurig afgewerkt en aan weerszijden voorzien van dakramen, de tweede verdieping is groot genoeg om hier nog eens twee slaapkamers te realiseren. Tevens bevinden zich hier de wasmachine en droger aansluitingen.

Exterieur:
De onderhoudsvriendelijke tuin is royaal en het terras beschikt over een elektrisch zonnescherm, aan de achterzijde zijn een berging en achterom aanwezig. Daarnaast beschikt de tuin over een heerlijk terras en gazon. Aan de achterzijde is genoeg parkeergelegenheid aanwezig en er is eveneens een eigen parkeerplaats aanwezig, ook zijn er in deze kindvriendelijke wijk diverse speelvoorzieningen en veel groen aanwezig. Vanwege de gunstige ligging zijn alle voorzieningen op korte afstand gelegen waaronder ook basis- en middelbare scholen en supermarkten.

Bent u op zoek naar een goed gelegen, ruime en geheel instapklare woning? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.

Voor meer informatie kunt u de eigen site van deze woning bekijken: https://corversbos85.nl/

lees meer +
€ 425.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2001
  • Woonoppervlakte:
    109 m²
  • Perceeloppervlakte:
    144 m²
  • Inhoud:
    392 m³