Dubceksingel 44, EDE

Op een goede en centrale locatie mogen wij u dit royale 2-kamer-appartement aanbieden. Het appartement is op de begane grond gelegen en beschikt onder andere over een balkon op het zuid oosten en een berging in de onderbouw.
De ligging van het appartement is bijzonder goed te noemen, gemakkelijk op de begane grond, dicht bij de zij entree van het gebouw, hierdoor is zowel het winkelcentrum ''Stadspoort'', als het voorgelegen parkeerterrein gemakkelijk te bereiken. Doordat de appartementen wat hoger liggen, kijkt u toch heerlijk vrij weg.

De indeling is als volgt:
Middels de centrale entree komt u in het 'Atriumstede', vanuit hier komt u in de centrale binnenplaats met onder andere een keurig aangelegde tuin met vijverpartij.
Het appartement ligt aan de oostzijde, vanuit de entree komt u hier in de hal met de garderobe en de meterkast. Door de speelse indeling heeft u vervolgens toegang tot de keuken aan de linkerzijde en de gang aan de rechterzijde. Vanuit deze gang is er toegang tot de verschillende vertrekken, zoals de slaapkamer, inpandige berging met cv-installatie en was- en droogmachine aansluitingen, toilet en badkamer. De badkamer beschikt over een douche, en wastafel.

De woonkamer ligt aan de straatzijde en is ruim opgezet, door de goede ligging kijkt u leuk weg over het plein bij de Stadspoort, Middels een schuifpui heeft u toegang tot het balkon met ligging op het zuidoosten, ook vanaf het balkon is er een goed uitzicht.
De berging is in de onderbouw gelegen en biedt extra bergruimte voor fietsen en/of opslag.

Het complex 'Atriumstede' is een keurig verzorgd geheel.
De ligging van dit complex is zeer goed te noemen, direct bij het gebouw ligt winkelcentrum 'Stadspoort' met hier diverse centrumvoorzieningen, als ook supermarkten, apotheek, gezondheidscentrum, bioscoop en congreslocatie Pathé en ziekenhuis de Gelderse Vallei.
De uitvalswegen A12 en A30 en intercitystation Ede-Wageningen zijn op zeer korte afstand gelegen.

Het appartementengebouw is veilig en afgesloten middels een intercominstallatie.
Het onderhoud van het appartementencomplex is prima en er is een goed functionerende Vereniging van Eigenaren aanwezig.

Graag verwelkomen wij u bij dit fijne appartement.

lees meer +
€ 235.000,-kosten koper
Kenmerken
 • Overdracht
 • vraagprijs
  € 235.000,- k.k.
 • Status:
  verkocht
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1995
 • Woonoppervlakte:
  72 m²
 • Inhoud:
  215 m³