Herenhof 26, EDE

Zeer royale, uitgebouwde hoekwoning met 2 badkamers, 5 slaapkamers en een zesde kamer op de begane grond. Daarnaast is de woning voorzien van twee bergingen, waarvan 1 met verwarming, een afsluitbare carport en een zonnige tuin op het westen.
De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk, aan een doodlopend hofje. In de buurt zijn twee winkelcentra, namelijk 'Parkweide' en 'Bellestein'. Bij de laatstgenoemde wordt op dit moment een geheel nieuw gezondheidscentrum gebouwd.
Ook andere voorzieningen, zoals sportvelden, scholen, bushaltes en het zwembad 'De Peppel' zijn op loopafstand gelegen.

Via de afsluitbare carport zijn de bergingen en de woning bereikbaar. De woning is aan de zijkant uitgebouwd en hier bevinden zich een royale hal met garderobenis, toilet met wandcloset en fontein, vaste kastruimte met aansluiting voor de wasapparatuur, en een studeer-/ werkkamer van circa 14 m². Deze uitbouw biedt ook de mogelijkheid om op de begane grond een slaapkamer en badkamer te realiseren of praktijk aan huis te vestigen. De woonkamer is intern vergroot en dit geldt ook voor de keuken. De woonkamer is voorzien van een ingebouwde open haard en een schuifpui naar de achtertuin, de woonkeuken is uitgerust met vloerverwarming, een L-vormig keukenblok met granieten werkblad, carrouselkast en inbouwapparatuur, zoals: keramische kookplaat, RVS schouw, oven, magnetron, afwasmachine en koelkast.

Eerste verdieping: overloop met vaste kast, waar zich ook de HR combiketel (2021) bevindt, 3 mooie slaapkamers en een complete badkamer uit 2014 met ligbad met douchescherm, tweede wandcloset en wastafel.

Via een vaste trap naar de tweede verdieping met een grote inloopkast en 2 royale slaapkamers, waarvan één met vaste kastenwand en de tweede badkamer met douche, wastafel en derde wandcloset.

Door de recht opgetrokken gevels zijn de slaapkamers zeer royaal en is elke m² volledig te gebruiken.

De achtertuin is leuk aangelegd met een vijver en veranda (2019). Deze tuin is via een brandgang toegankelijk en ligt op het westen, wat vele zonnige uren garandeert. De woning is gelegen aan een doodlopend hofje waar alleen bestemmingsverkeer komt.

De woning is goed geïsoleerd: De, grotendeels aluminium, kozijnen zijn voorzien van HR++ glas en de gevels en het dak zijn na-geïsoleerd. Dit heeft, samen met HR combiketel uit 2021, geleid tot een energielabel C.
De uitbouw, hal, keuken en beide badkamers zijn voorzien van vloerverwarming. De woning is deels voorzien van elektrisch te bedienen rolluiken en screens.

lees meer +
€ 369.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 369.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1973
  • Woonoppervlakte:
    179 m²
  • Perceeloppervlakte:
    217 m²
  • Inhoud:
    641 m³