Jan van Goyenstraat 1, EDE

Aan de Jan van Goyenstraat 1 te Ede, mogen wij u deze ruime hoekwoning aanbieden. De woning is gelegen op een heerlijk perceel van 244m²!

De woning is stijlvol uitgebouwd met moderne accenten en veel glas, maar gelukkig zijn de schitterende details van het originele woonhuis behouden gebleven, een stijlvolle maar toch ook warme sfeer is hierdoor ontstaan. Daarnaast is de woning voorzien van een luxe keuken, 4 slaapkamers en beschikt het geheel over een fantastische voor-, zij- én achtertuin met hier een flinke schuur (uit 2017).

Door de stijlvolle uitbouw aan de achterzijde is er een veel interactie met de tuin, de mooie betonnen vloer is geheel geïsoleerd en beschikt over vloerverwarming. Tijdens deze uitbouw/renovatie zijn diverse kozijnen vervangen en voorzien van HR beglazing en is het woonhuis compleet geïsoleerd.

De locatie aan van de Jan van Goyenstraat is goed en centraal, de sfeervolle straat ligt dichtbij diverse voorzieningen Zo is het winkelcentrum Spindopplein op loopafstand voor de dagelijkse boodschappen, ook zijn er zijn diverse scholen en speeltuintjes in de directe omgeving.
De bereikbaarheid is tevens goed te noemen, Station Ede-Wageningen is in 5 minuten te bereiken op de fiets. De A12 en A30 liggen op enkele minuten rij afstand.

De woning is als volgt ingedeeld:
Bij Binnenkomst in de hal aan de voorzijde heeft u toegang tot de fijne voorraadkelder, meterkast en een toiletruimte met fonteintje, ook is hier de de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de open woonkeuken met aaneengesloten de woonkamer. Aan de voorzijde van de kamer is de woonkamer gesitueerd. Door de grote raampartijen aan de achterzijde is er vanuit de woonkeuken en woonkamer een vrije uitkijk op de tuin. De openslaande deuren aan de achterzijde bieden toegang tot de tuin.
De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en veel bergruimte.

Eerste verdieping
Vanuit de hal zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en wastafel met meubel. Alle slaapkamers hebben voldoende daglichttoetreding en zijn sfeervol afgewerkt met houten vloeren.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is een extra slaapkamer gerealiseerd, door de schuine wanden is er veel bergruimte, ook zijn er een tweetal dakramen aanwezig.

Exterieur:
De tuin is keurig aangelegd, aan de voorzijde mooi groen aangelegd. De oprit is bestraat en afsluitbaar, maar middels een gemakkelijk hek prima toegankelijk met de auto. Aan de achterzijde is er een heerlijke beleving met ook hier veel groen en een goede privacy.
Aan de achterzijde is een geweldige schuur met veranda gerealiseerd, hier is genoeg ruimte voor opslag, een fijne werkbank en een veranda met een heerlijke sfeer.

Kortom een keurige fijne gezinswoning met zowel karakteristieke, als moderne details, gelegen op een heerlijke plek en mooi perceel in Ede.

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning: https://janvangoyenstraat1.nl/

lees meer +
€ 425.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1951
  • Woonoppervlakte:
    112 m²
  • Perceeloppervlakte:
    244 m²
  • Inhoud:
    390 m³