Koningshof 9, EDE

Zeer royale hoekwoning met vijf slaapkamers, twee badkamers, luxe keuken (2020), carport en een fraai aangelegde tuin.

Na deze korte samenvatting volgt hier de uitgebreide omschrijving: deze royale hoekwoning staat op een leuke, verkeersluwe plek in de wijk met voldoende parkeergelegenheid.
Diverse basisscholen, een kinderdagverblijf, meerdere speeltuinen en een winkelcentrum bevinden zich op korte afstand van de woning. Aan de zijkant van de woning, maar ook voor en onder de carport kun je altijd parkeren.
Op de carport zijn vier grote zonnepanelen (2022) geplaatst, dus aan besparing op de energienota is ook gedacht.
In 2 fases zijn de houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas en een deel zelfs voorzien van triple glas. Dit leidt, samen met de zonnepanelen, tot een energielabel B.

Indeling begane grond: entree/hal met garderobe en meterkast met 8 groepen, zeer royale woonkamer met aansluiting voor een houtkachel en lamelparketvloer, de woonkamer heeft zicht op zowel de voor- als de achtertuin. De open maxiline keuken is in 2020 geplaatst en voorzien van een composiet werkblad en diverse inbouwapparatuur, zoals: inductie kookplaat met 5 zones, afzuigkap met afstandsbediening, afwasmachine op hoogte, koel-/vriescombinatie en combi-oven. De kookplaat is in een schiereiland geplaatst waardoor je toch contact houdt met de woonkamer. De tussenhal met toilet met fonteintje en trapopgang leidt je naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: overloop met vaste kast, drie ruime slaapkamers, luxe badkamer, welke in 2021 is gerenoveerd, met wastafelmeubel, douchecabine, designradiator en wandcloset.
Deze verdieping is deels voorzien van zonwering en rolluik. Alle openslaande ramen zijn voorzien van een inzethor.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken overloop met vaste kast, twee fraaie slaapkamers. De grootste kamer is voorzien van een elektrisch screenscherm en elektrisch rolluik. Tevens is er een tweede badkamer met douchecabine, wastafel en aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. De Bosch HR combiketel uit 2010 hangt ook op deze verdieping. Hierboven bevindt zich een, via vlizotrap bereikbare, royale bergzolder.


De fraai aangelegde tuin biedt door de wijze waarop deze is gelegen flink wat zonuren. De carport is afsluitbaar en de stenen berging is voorzien van een vliering. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een extra berging met een poort naar de voorzijde van de woning

Kortom een zeer royale woning ideaal voor een groter gezin of voor iemand die graag veel ruimte tot zijn beschikking heeft en de auto op eigen terrein wil kunnen parkeren.

lees meer +
€ 398.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 398.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1977
  • Woonoppervlakte:
    126 m²
  • Perceeloppervlakte:
    226 m²
  • Inhoud:
    448 m³