Laarwoud 11, EDE

In de fijne wijk Kernhem in Ede, staat aan het Laarwoud 11, deze mooie twee- onder één kapwoning met vrijstaande garage.
De woning is in 2001 nieuw gebouwd, volledig geïsoleerd en gasloos, dus helemaal op de toekomst voorzien.

De woning ligt op een mooi perceel met een eigen oprit, hierdoor is er genoeg parkeergelegenheid direct bij de woning.
Het geheel is degelijk gebouwd en biedt inpandig veel ruimte, de woning beschikt over een goed voorzieningenniveau.

De indeling op de begane grond is als volgt:
Via de oprit met genoeg ruimte voor de garage, komt u bij de centrale entree aan de zijkant, vanuit hier komt u in de hal met o.a. de meterkast, trapopgang, het toilet en toegang tot de woonruimte.
De woonkamer is mooi licht opgezet en geeft een goed uitzicht richting de voorzijde, de beleving is hier erg goed te noemen.
De woonkamer heeft een vrije doorloop naar de keuken aan de achterzijde, de keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en er is ook een achterom aanwezig, ideaal om via de keuken lekker naar buiten te kunnen om op het terras en in de tuin te vertoeven.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen, alle kamers zijn van goed formaat en netjes afgewerkt. De badkamer beschikt over een ligbad, een toilet en een wastafel.

De tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar, hier is nog genoeg ruimte om in de toekomst één of zelfs twee slaapkamers te realiseren. Uiteraard zijn er op de tweede verdieping ook de aansluitingen voor de was- en droogmachine.

De tuin rondom biedt veel mogelijkheden, doordat de oprit en de houten garage aan de achterkant zijn gesitueerd is er weinig inkijk van buren, de tuin is rondom aangelegd en er is eenvoudig meer privacy te creëren.

De woning is volledig geïsoleerd, aangesloten op stadverwarming en dus ook gasloos. Deze woning is door zijn ligging, ruimte en mogelijkheden interessant te noemen. Zo ligt de woning centraal in Kernhem, is er genoeg parkeergelegenheid en de woning is zeer ruim en degelijk opgezet. Verder ligt de woning in de nabijheid van winkelcentrum 'Parkweide', basisscholen, speelweides, wandelpark ‘Kernhem' en de uitvalswegen A12/A30.

Kortom een goed gelegen royale twee- onder- één kapwoning in de fijne wijk Kernhem.

lees meer +
€ 585.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 585.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2001
  • Woonoppervlakte:
    111 m²
  • Perceeloppervlakte:
    233 m²
  • Inhoud:
    391 m³