Op den Berg 62, EDE

Karakteristiek, instapklaar en een fantastische locatie! De belangrijkste pijlers voor deze woning, een uitgebouwde ruime woning met uiteraard het behoud van de diverse jaren '30 karakteristieke details.
Wat een plaatje! Wij heten u van harte welkom voor een bezichtiging van dit complete familiehuis waar werkelijk alles klopt.

Aan de mooie rustige straat Op den Berg op nummer 62 staat deze karakteristieke twee- onder één kapwoning gelegen op een heerlijk perceel van 353m² met een zonnige diepe tuin met schuur, veranda en carport.

Met een knusse woonkamer met o.a. een gashaard en stijlvolle erker aan de voorzijde en een volledig uitgeruste keuken en sfeervolle eetkamer in de uitbouw aan de achterzijde is het woongenot op de begane grond compleet. Daarnaast is er ook een gemakkelijk bijkeuken met achterom aanwezig. Op den Berg 62 biedt ruimte en comfort voor het hele gezin, met maar liefst vijf slaapkamers verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Op de tweede is er aan weerszijden met dakkapellen gewerkt, zodat hier prima kamers zijn gerealiseerd, hier is tevens een airco aanwezig. De woning is grotendeels gemoderniseerd, maar beschikt nog altijd over elegante details uit de jaren ’30. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een karakteristieke woning met veel ruimte en vrijheid.

De indeling is als volgt:
Aan de voorzijde vallen direct de mooie glas in lood ramen op rondom de woning. De centrale hal met granieten vloer biedt toegang tot het toilet, de voorraadkelder en natuurlijk de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er tevens toegang tot het woongedeelte, aan de voorzijde vindt u de erker met zitgedeelte en de gashaard, aan de achterzijde bij het eetgedeelte bevinden zich de openslaande tuindeuren. De houten vloer past perfect bij het karakter van de woonkamer.
De keuken ligt mooi aan de achterzijde van de woning, deze is ruim van opzet en beschikt over diverse inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron en oven, koelkast, vriezer, een vaatwasser en diverse lades en kastjes.
Aansluitend aan de achterzijde bevindt zich de bijkeuken, ideaal met achterom en de aansluitingen voor was- en droogmachine.

Kelder:
Achter een van de paneeldeuren in de hal is een trap naar de gemakkelijke provisiekelder, voorzien van koekoek.

Eerste verdieping:
Ook op de verdieping zijn eveneens de paneeldeuren behouden gebleven. Aan de overloop grenzen drie slaapkamers en een keurige badkamer welke in 2020 compleet vernieuwd is. De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, toilet en wastafel.
Alle slaapkamers zijn verder van goed formaat en beschikken grotendeels over vaste kastenwanden.

Tweede verdieping:
Er is een vaste trap naar de tweede verdieping, aan beide zijden op deze verdieping is een grote dakkapel gesitueerd, hierdoor is er veel licht en ruimte en er zijn twee mooie slaapkamers gerealiseerd, ook is er op deze verdieping airco aanwezig. Op de tweede verdieping is tevens een vaste kast met hier de cv-opstelling.

Exterieur:
Dit fantastische huis wordt omringd door een mooie tuin, waarbij de achtertuin op het zuiden gesitueerd is. De voortuin is naast en gemakkelijke parkeergelegenheid ook keurig aangelegd.
De tuin biedt een goede privacy en een heerlijke beleving. Er is onder andere tuinberegening aanwezig en zowel onder de veranda als op het terras is het heerlijk toeven, waardoor u de hele dag ook buiten kunt genieten.

Met het centrum van Ede op loop- en fietsafstand heeft u alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik, zoals supermarkten, winkels, horecagelegenheden, sportfaciliteiten en scholen, ook is het openbaar vervoer met station Ede dichtbij, maar ook de bossen bevinden zich op loopafstand, waardoor u geniet van de optimale balans tussen rust en de diverse centrumvoorzieningen Door de gunstige ligging, ook ten opzichte van de A30, A12 en A1, zijn steden als Utrecht, Amersfoort en Arnhem bovendien snel te bereiken zijn. Met andere woorden, een geweldige locatie.

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning: https://opdenberg62.nl/

lees meer +
€ 735.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 735.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1938
  • Woonoppervlakte:
    158 m²
  • Perceeloppervlakte:
    353 m²
  • Inhoud:
    585 m³