Schaapsweg 23, EDE

Nabij het centrum van Ede, mogen wij u deze bijzonder ruime twee- onder één kap woning aanbieden.
De woning beschikt onder andere over een royale garage en grote tuin.

Het geheel is in 1995 degelijk gebouwd en volledig geïsoleerd met onder andere een geïsoleerde en contactloze spouwmuur. De woning is ruim opgezet en beschikt over maar liefst 5 slaapkamers, een grote woonkamer met schuifpui en aansluitend een open keuken, welke mooi aan de voorzijde van de woning is gesitueerd.

De woning heeft veel te bieden, aan de voorzijde is een mooie brede oprit gelegen met parkeerruimte op eigen grond voor in ieder geval twee auto's. De aansluitende garage is tevens ruim opgezet en beschikt naast de roldeur over een gemakkelijke loopdeur, de garage is zowel inpandig via de achterzijde toegankelijk en is hierdoor ideaal voor wat extra bergruimte.

De tuin is door het brede perceel goed van formaat en geeft een goed vrijheidsgevoel, de tuin is verzorgd aangelegd en voorzien van een stijlvolle veranda en een tuinberging.

De indeling is als volgt:
Begane grond, entree met centrale hal, toilet, meterkast en trapopgang, ook is hier een gemakkelijk toegang tot de garage.
De open keuken ligt aan de voorzijde en kijkt uit over de Schaapsweg, de keuken beschikt over de nodige inbouwapparatuur.

Indeling eerste verdieping;
Royale lichte overloop met toegang tot drie slaapkamers, allen van goed formaat, de ouder slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is extra ruim opgezet.
Vanaf de overloop is er tevens toegang tot de badkamer, deze beschikt over een ligbad, separate douche, toilet en wastafel.

Indeling tweede verdieping;
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping, hier is een royale overloop aanwezig met toegang tot twee zeer grote slaapkamers. Één van deze kamers is zeer geschikt om in te richten als werk/kantoorruimte voor een thuiswerker of zzp'er. Op de overloop is tevens de wasruimte en de cv-opstelling gesitueerd.

Locatie:
De centrale ligging in het land maakt Ede bijzonder, de aangesloten Veluwe met uitgestrekte bossen en heide ligt op fietsafstand, daarnaast is het westen en de rest van Nederland gemakkelijk en relatief snel te bereiken, zo bent u binnen een uurtje in Amsterdam, zowel via de diverse uitvalswegen als met het openbaar vervoer.

De stations Ede-Centrum en Ede-Wageningen liggen op enkele minuten afstand, het centrum van Ede, met alle voorzieningen ligt tevens op fietsafstand. In de directe omgeving zijn uiteraard ook diverse basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs en een hogeschool (CHE) aanwezig.

Kortom een degelijk gebouwd en zeer royaal woonhuis, met een brede doelgroep en diverse mogelijkheden, welke beschikt over een goed voorzieningenniveau zoals een mooie tuin, brede oprit, garage en maar liefst vijf ruime slaapkamers. Een ideale gezinswoning op een goede locatie met veel ruimte en woongenot.

lees meer +
€ 485.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 485.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    140 m²
  • Perceeloppervlakte:
    245 m²
  • Inhoud:
    510 m³