Sint Hubertus 528, EDE

Aan de Sint Hubertus 528 in Ede, is op de bovenste verdieping dit fijne terras appartement gelegen. Met een royaal terras van ca. 30m² is het hier heerlijk wonen!
Dit is een ideaal appartement voor een starter of iemand die kleiner wenst te wonen.
Door de goede ligging is er niet alleen een goede privacy zonder inkijk, maar kijk je vanaf de vijfde verdieping ook prachtig uit over Ede.

Het appartement is licht van opzet en is de afgelopen jaren flink verbeterd. Zo zijn in 2023 alle ramen en de schuifpui vervangen en voorzien van HR triple glas. Ook is de woning compleet fris behangen en gesaust.
De woon- en eetkamer hebben mooie raampartijen en vanuit iedere ruimte is er een fraai uitzicht. Daarnaast beschikt de woning over een gezonde actieve VVE en heeft het appartement een eigen berging.

De indeling is als volgt:
Via de centrale entree op de begane grond kom je bij de brievenbussen en heb je direct toegang tot de lift en het trappenhuis.

Appartement:
Vanuit de entree en hal met meterkast zijn alle vertrekken te bereiken. De royale woon-eetkamer heeft een afmeting van ruim 30m², is voorzien van een nette PVC vloer, neutrale wanden en krijgt door de vele raampartijen heerlijk veel lichtinval. Door de prettige indeling is er voldoende ruimte voor een grote eettafel en een apart zitgedeelte.
De keuken heeft een lichte kleurstelling en beschikt over diverse apparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en veel opbergruimte.

De slaapkamer is van goed formaat en beschikt over een vaste kastenwand en tevens mooie raampartijen en een toegangsdeur naar het eigen terras. De badkamer is betegeld in een lichte kleurstelling en beschikt over een wastafel en inloopdouche.

Balkon:
Het appartement beschikt over een heerlijk terras/balkon welke is gelegen op het zonnige westen waardoor je optimaal van de zon of de schaduw kunt genieten. Door de hoge ligging kan je hier genieten van een weids uitzicht en veel privacy. Het terras is voorzien van mooie nieuwe terrastegels.

In de onderbouw bevindt zich een handige berging voor het opbergen van alle spullen of het stallen van de fiets.

Op loopafstand bereik je winkelcentrum Bellestein en winkelcentrum Rozenplein met verscheidene supermarkten en winkels. Tevens bevinden zich in de nabije omgeving diverse sportaccommodaties, scholen, een kinderboerderij, het centrum van Ede en diverse uitvalswegen als A12 en A30. Tegenover het complex en in de straat zelf zijn meer dan genoeg parkeerplekken.

De servicekosten (excl. stookkosten) bedragen € 206,- per maand. Stookkosten bedragen € 100,- per maand.

lees meer +
€ 250.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 250.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1975
  • Woonoppervlakte:
    59 m²
  • Inhoud:
    193 m³