Stationsweg 92 410, EDE

Een woning die direct te betrekken is zonder eerst te klussen? Dan is dit geweldig gelegen tweekamerappartement met ruim balkon en berging, gelegen aan de statige Stationsweg in Ede wellicht iets voor jou.

Dit prachtige appartement ligt op de vierde verdieping en kijkt vanuit het balkon op het westen vrij uit! Gelegen in een bosrijke omgeving met het Zwartelaantje achter het complex, is dit een heerlijke rustige plek om te wonen.

Daarnaast ligt het treinstation op 5 minuten loopafstand. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum Spindopplein of in het centrum welke beide op korte afstand te bereiken zijn.

Het appartement is begin 2021 gerenoveerd met een nieuwe badkamer en een nieuwe keuken. Het appartement is gelegen in gebouw de Sparrenhof, wat vroeger een serviceflat was. Nu heeft dit gebouw een tweede leven gekregen met bewoners in verschillende leeftijden; van starters tot koppels en senioren.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
Aan de voorzijde van het appartementengebouw is een verzorgde gemeenschappelijke tuin. Daarnaast kun je je auto wassen op de autowasplaats en is er een ondergrondse afvalcontainer en een inpandige ruimte voor plastic afval en oud papier. Op de begane grond is een gezamenlijke ruimte (met biljarttafel, dartbord en tafeltennistafel) welke ook te huren is voor verjaardagen of andere bijeenkomsten. In de onderbouw vind je de eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenkelder.

Appartement:
Zodra je de voordeur opent, zie je dat het appartement keurig gerenoveerd en verbouwd is. Aan de rechterzijde bevinden zich de toiletruimte met fonteintje en de inpandige berging, waar ruimte is voor wasapparatuur.
De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen aan de westkant en biedt direct toegang tot het ruime balkon met een fantastisch groen en vrij uitzicht. De besloten keuken in hoekopstelling is begin 2021 gerealiseerd en is voorzien van alle benodigde A-merk inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, koel-/vriescombinatie, combi- oven/magnetron, vaatwasser en een afzuigkap.

De slaapkamer is uitzonderlijk ruim en grenst aan het balkon. Zo kijk je vanuit het bed naar het groen en via de deur stap je het balkon op. Vanuit de slaapkamer is de badkamer met een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en een grote spiegel te bereiken.
Zowel de wanden als de vloer zijn geheel betegeld in een rustige kleurencombinatie.

Exterieur:
Het bijna 3.70 meter brede balkon is een fijne plek om met vrienden of familie buiten te zitten. Op de betonvloer liggen houten terrastegels en het uitzicht naar het groen is prachtig. Hier zie e?n hoor je vele vogels en geniet je volop van de rust.

Bijzonderheden:
- Verwarming via blokververwarming, warm water via een e-boiler (eigendom);
- De servicekosten bedragen € 223,48 per maand (inclusief voorschot stookkosten);
- Eigen berging;

lees meer +
€ 225.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 225.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1967
  • Woonoppervlakte:
    69 m²
  • Inhoud:
    212 m³