Woutersweg 3, EDE

In het weidse buitengebied tussen Ede en Lunteren, staat deze royale, vrijstaande woning met garage, guesthouse, zwemvijver, stallen, weiland en bosperceel. De woning is in 2003 gebouwd en in 2012 uitgebouwd.

Aan de achterzijde van de woning beleef je de ultieme vrijheid: door de openslaande deuren in de eetkamer en woonkamer bereik je de veranda met zicht op de royale zwemvijver van 20 x 12.70 meter. De verzorgde tuin is omzoomd met fraaie bomen en biedt volledige privacy. Via een doorgang achter in de tuin zijn het weiland en het bosperceel met twee stallen bereikbaar. Het weiland is voorzien van automatische drinkbakken en eveneens toegankelijk vanaf de openbare weg. Het weiland en het bosperceel zijn samen 13.384 m² groot.

Aan de voorzijde van de woning is het perceel afgesloten met een groot elektrisch te bedienen toegangshek. Hier is parkeergelegenheid voor circa 10 auto's en is de royale garage bereikbaar. Achter de garage bevinden zich een zadelkamer en het guesthouse c.q. Bed & Breakfast. Deze is zowel binnendoor als buitenom toegankelijk en bestaat uit een woon- / slaapkamer met sfeervolle houtkachel, keuken met inbouwapparatuur, badkamer met douche, wastafel en toilet met bergzolder c.q. slaapzolder. Door deze ruimte behoort mantelzorg ook tot de mogelijkheden.

Het woonhuis is verbonden met het bijgebouw door een hal. Vanuit deze hal komt u in de bijkeuken, keuken, royale eetkamer met open haard en woonkamer, deze zijn tezamen ruim 68 m². Eveneens op de begane grond bevinden zich een studeer-/ slaapkamer, badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel en uiteraard de hal met toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 royale slaapkamers, waarvan één zodanig is ontworpen, dat deze eenvoudig te splitsen is naar extra slaapkamer. Vanuit de ouderslaapkamer is een berg- c.q. stookruimte bereikbaar.
De woning is modern, maar heeft toch een landelijke, warme uitstraling.

Aangrenzend aan de andere zijde van de woningen bevinden zich nog een garage, de nodige overkappingen en een dierenverblijf voor de hond. In 2016 zijn 58 zonnepanelen geplaatst, waardoor de woning energiezuinig(-er) is.

De Woutersweg verbindt de Hessenweg met de Lunterseweg, hierdoor zijn alle uitvalswegen goed bereikbaar.
Kortom de ideale woning voor mensen die rust en ruimte om dieren te houden zoeken, maar toch in de nabijheid van de bebouwde kom met alle voorzieningen willen wonen.

lees meer +
€ 1.395.000,-kosten koper
Kenmerken
 • Overdracht
 • vraagprijs
  € 1.395.000,- k.k.
 • Soort woonhuis:
  eengezinswoning, vrijstaande woning
 • Status:
  verkocht
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  2003
 • Woonoppervlakte:
  246 m²
 • Perceeloppervlakte:
  16884 m²
 • Inhoud:
  1311 m³