Zonneoordlaan 47 53, EDE

Wilt u in alle rust en privacy luxueus recreëren op de Veluwe?
Dan is deze unieke recreatievilla, op een zeer ruime kavel van 735 m2 met fraai aangelegde tuin, precies wat u zoekt!

Op het Bospark temidden van de Edese bossen en nabij de Hoge Veluwe bevindt zich deze vrijstaande en geheel onder kelderde recreatiewoning. De recreatieve villa is fantastisch gelegen aan de bosrand van het park. Vanuit de recreatievilla loopt u zo de Veluwse bossen in, terwijl de luxe faciliteiten van het park binnen handbereik zijn. Kortom: De perfecte plek om centraal in het land het ultieme vakantiegevoel te ervaren.

De recreatievilla is degelijk en praktisch gebouwd (2007), met betonnen vloeren voorzien van vloerverwarming, metselwerk, overal dubbelglas, compleet geïsoleerd en heeft een hoog voorzieningenniveau in gebruikte apparatuur en afwerking. De villa heeft een traditionele uitstraling, door de bouw in de stijl van de Geldersche Hoeve en past hierdoor perfect in het landschap van de Veluwe. Ook is de recreatievilla tijdens de bouw voorzien van unieke elementen, die het recreatiegenot ten goede komen.

De maatwerk indeling die tijdens de bouw is doorgevoerd maakt de recreatievilla uniek. De woning onderscheidt zich hiermee van soortgelijke recreatievilla’s. Zo is de woonkeuken voorzien van een extra raam, waardoor de woonkeuken profiteert van veel extra lichtinval. Tevens is de deur van de hal naar de woonkamer verplaatst naar de woonkeuken, zodat er extra veel praktische ruimte is gecreëerd in de zithoek van de woonkamer. Dit zorgt er mede voor dat er in de hal meer ruimte is ontstaan voor een volledig ingerichte garderobe. Ook zijn alle slaapkamers voorzien van maatwerk inbouwkasten, waardoor er enorme kast- en opbergruimtes zijn gecreëerd.

Naast de luxe afwerking, zoals de stijlvolle keuken met A-merk inbouwapparatuur, beschikt de woning over een luxe badkamer en suite en walk-in closet bij de master bedroom. De woning is tevens voorzien van een 2e badkamer op de eerste verdieping.

Er zijn maar liefst vier ruime slaapkamers aanwezig, waarvan twee op de eerste verdieping en twee in het souterrain. In het souterrain heerst een aangenaam klimaat, alwaar het in de winter behaaglijk is en in de zomer heerlijk koel blijft. Door de praktische indeling is de recreatievilla ideaal te gebruiken voor gezinnen, families en vrienden.

Indeling:
Via de entree aan de zijkant van de recreatievilla komt u binnen in de centrale hal met onder andere de meterkast, toiletruimte met zwevend toilet (Villeroy & Boch) en fonteintje, garderobe en trap af- en opgang. Wat direct opvalt is de maatwerk indeling van deze woning met de toegang in de woonkeuken, waar vandaan de begane grond in een U-vorm doorloopt naar de royale woonkamer. Hierdoor is er geen doorloop vanuit de woonkamer, wat het geheel veel ruimtelijker maakt.

De keuken is luxe opgezet en beschikt over A-merkapparatuur (Miele en Atag), met o.a.
een inbouw koffiezetapparaat, combi-ovenmagnetron en vaatwasser op hoogte.
In de woonkeuken is een extra raam toegevoegd, zodat u heerlijk wegkijkt over uw eigen fraai aangelegde tuin en richting de bossen.
De woonkamer is ruim opgezet, beschikt over een inbouw gashaard en schuifpui naar het terras en de keurig aangelegde tuin.
De gehele begane grond is tevens voorzien van vloerverwarming en fraaie natuurstenen tegels.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers met diverse vast kasten.
De badkamer is vanuit de overloop bereikbaar en is keurig uitgevoerd, de badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en designradiator.

Souterrain:
Het souterrain is tevens hoogwaardig afgewerkt en geheel als woonruimte te gebruiken, het gehele souterrain is voorzien van vloerverwarming, hier zijn ook twee zeer ruime slaapkamers gelegen. Één slaapkamer is uitgevoerd met openslaande deuren welke toegang bieden tot een verdiept en stijlvol aangelegd terras. Ook zijn er diverse vaste kasten aanwezig.
De vierde slaapkamer beschikt over een luxe kamer en suite badkamer. Deze is compleet uitgevoerd met een stijlvol vrijstaand ligbad, een inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel.

Berging:
Tevens is er in 2021 een maatwerk overkapping in de tuin geplaatst, voorzien van binnen- en buitenverlichtingen en diverse stroompunten. De houten overkapping/berging van circa 20m2 is geschikt voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en overige spullen. Tevens is de recreatievilla voorzien van een stenen verwarmde berging aangelegen aan de woning, waar de Cv-ketel hangt en tevens voorziet in extra verwarmde bergruimte.

Parkinformatie:
Bospark Ede is een gezellig familiepark met faciliteiten voor jong en oud.
Er is een mooie centrale speeltuin, een verwarmd buitenzwembad, een volleybalveld, voetbalveld, een wasserette, grand café & cafetaria en draadloos internet. Het park ligt verscholen in de bossen, te midden van de prachtige natuur van de Veluwe met diverse fiets- en wandelroutes in de buurt.
Op het park kun je heerlijk genieten van alle rust en de ruimte en in de omliggende dorpen kunt u de gezelligheid opzoeken. Parkkosten € 1.843,41 per jaar exclusief gas, water en elektra.

Verhuur:
Voor eventuele verhuur van de recreatiewoning kunt u terecht bij het park. Zij bieden diverse verhuurmogelijkheden, waarbij u geheel ontzorgd wordt.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande recreatievilla
- Luxueuze afwerking
- Volledig geïsoleerd
- 4 slaapkamers en 2 badkamers
- Royaal perceel van 735 m² eigen grond
- Fraai aangelegde tuin
- Veel privacy op eigen terrein
- Gelegen aan de bosrand
- Gestoffeerd en gemeubileerd in overleg

lees meer +
€ 529.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 529.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2007
  • Woonoppervlakte:
    158 m²
  • Perceeloppervlakte:
    735 m²
  • Inhoud:
    534 m³