Zonneoordlaan 47 105, EDE

Op het prachtig gelegen Bospark te Ede aan de Zonneoordlaan staat deze mooie en keurig onderhouden recreatiewoning.
Deze recreatiewoning ligt aan de voorzijde van het park, dicht bij alle (park)voorzieningen en toch midden op de Veluwe direct bij het bos.

Deze recreatiewoning is in 2006 gebouwd en geheel geïsoleerd, in 2021 is het geheel grondig aangepakt en gerenoveerd. De woning is van 2006 tot en met juli 2019 bewoond door een alleenstaande vrouw op leeftijd (moeder van de huidige eigenaar). Vanaf augustus 2019 wordt het chalet recreatief verhuurd via Topparken.
Het chalet is gelegen op een perceel van 320 m², eigen grond, en beschikt over een op het zuiden gelegen tuin met terras, gazon en sierbestrating.
De lichte opstelling maakt het geheel ruimtelijk, de grote schuifpui geeft nog eens veel licht en maakt verbinding met de tuin en het terras. Het chalet beschikt over twee slaapkamers, een complete keuken en badkamer. Kortom, fijne recreatiewoning welke van alle gemakken is voorzien!

De indeling is als volgt:
Bij aankomst bij de recreatiewoning kan er op eigen perceel worden geparkeerd. Via de deur aan de zijkant is de recreatiewoning te betreden. Aan de voorzijde is de royale woonkamer gelegen. Deze ruimte is heerlijk licht door de grote raampartijen. Door de schuifpui is het terras direct te bereiken, maar loopt binnen en buiten ook aangenaam in elkaar over. In de woonkamer is er naast de gezellige zithoek ook voldoende ruimte over gehouden voor een fijne eethoek.

De naastgelegen keuken is in een lichte kleurstelling uitgevoerd en van vele gemakken voorzien. Zo zit er een gaskomfoor, afzuigkap, koelkast met vriesvak en een combi-oven in. Daarnaast zit er in de keuken een kast met de c.v.-ketel.

De woning beschikt over twee slaapkamers met in totaal drie slaapplekken. De hoofdslaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspring bed en een vaste inbouwkast. De andere slaapkamer beschikt over een eenpersoonsbed. Beide slaapkamers hebben een grote schuifkast over de gehele wand.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet en een designradiator. Ventilatie kan via de mechanische ventilatie en een raam voor natuurlijke ventilatie. Tevens zit er in de badkamer een aansluiting voor een wasmachine.

Exterieur
De recreatiewoning is op een groen gedeelte van het park gelegen met oog voor de rust. Het geheel is omsloten door een beukenhaag. Daarnaast is de tuin voorzien van gazon, diverse sierbeplanting en een heerlijk terras direct voor de woning dat grenst aan de tuin op het noordoosten, het terras is ook voorzien van een paviljoen om eventueel in de schaduw te kunnen zitten. Kortom een plek om te genieten!

U kunt hier vakantie houden wanneer u dat wilt, u kunt hier onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten.
Het park is niet omheind en u loopt zo vanaf het park de bossen in van Ede.
Topparken is volop bezig om het Bospark in Ede te vernieuwen. De werkzaamheden worden de komende periode afgerond. Ook de omgeving van deze vakantiewoning profiteert van deze vernieuwingen. Onder meer door een mooie nieuw aangelegde entree van het park, de goede bereikbaarheid van de woning, de relatief rustige ligging op het park en toch dicht bij alle centrale voorzieningen.

Extra informatie
Bouwjaar: 2006
Soort grond: eigen grond
Parkservicebijdrage peiljaar 2022: € 1.893,18 inclusief BTW

lees meer +
€ 129.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 129.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2006
  • Woonoppervlakte:
    46 m²
  • Perceeloppervlakte:
    330 m²
  • Inhoud:
    169 m³