De Zicht 4, EDERVEEN

Rustig gelegen aan het heerlijke straatje De Zicht in Ederveen, staat op nummer 4, deze zeer royale vrijstaande woning met daarbij een verrassende aanbouw met een eigen appartement.
Het geheel is gelegen op een mooi perceel van 867m², door deze ruime kavel is er naast de uitgebouwde woning en het royale bijgebouw nog genoeg ruimte voor een flinke tuin aan de achterzijde en aan weerszijden aan de voorkant een royale oprit.

Deze woning heeft veel te bieden, zo is er veel woonoppervlakte en zijn er in de hoofdwoning maar liefst vijf slaapkamers van goed formaat verdeeld over de eerste en tweede verdieping, ook zijn er diverse bergingen en vaste kasten aanwezig.
De aangebouwde aanleunwoning/mantelzorgwoning heeft een eigen entree en is geheel zelfstandig te gebruiken, compleet met eigen tuin aan de achterzijde.

De woning is de afgelopen jaren op diverse punten verbeterd, zo zijn er nieuwe zonnepanelen geplaatst, is er geïsoleerd en zijn vrijwel alle kozijnen en ramen vervangen (onderhoudsvriendelijk kunststof).

Het woonhuis heeft een gunstige ligging aan de straatzijde van het perceel, hierdoor is het perceel en de tuin maximaal te benutten en is er een goed vrijheidsgevoel aanwezig.
Aan de achterzijde is er een heerlijke vrije beleving, hier is dan ook een royale veranda geplaatst van waar u wegkijkt over de landerijen.
Door de rustige en toch centrale ligging heeft u vele voorzieningen op loop- en fietsafstand.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Via de entree komen we in de hal, met hier onder andere de trapopgang, de meterkast, toilet, doorgang naar het kantoor en de doorgang naar de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, vanuit de woonkamer is er ook toegang tot het kantoor.
Aan de achterzijde zijn de eetkamer en de open keuken gelegen. De keuken beschikt over een keukeneiland met
inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser en een ingebouwd koffiezetapparaat. Vanuit de eetkamer is er toegang tot de zonnige serre.

Eerste verdieping: een vaste trap brengt u naar de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich vier fijne slaapkamers en een ruime badkamer. De eerste slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is een ideale hoofdslaapkamer welke is voorzien van een inloopkast én balkon.
De badkamer is ingedeeld met een ligbad met douche, aparte douche, tweede toilet en een dubbel wastafelmeubel.

De tweede verdieping beschikt over één ruime slaapkamer, een berging en kastruimte.

Aanleunwoning/mantelzorgwoning:
Via de oprit is er rechts van de woning ook toegang tot de aanleunwoning. Deze woning is voorzien van eigen badkamer, keuken en één slaapkamer. Ook heeft deze woning een privétuin met veranda en berging.

Kortom een vrijstaande woning met een flinke extra ruimte, gelegen op een uniek perceel, rustig en toch direct bij het centrum van Ederveen.

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning: https://dezicht4.nl/

lees meer +
€ 920.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 920.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    273 m²
  • Perceeloppervlakte:
    867 m²
  • Inhoud:
    1013 m³