Valtherweg 36 517, EXLOO

Welkom op het Familieresort Landal PUUR Exloo!
Investeren in een uniek recreatiepark met een high-end recreatie villa? Dit is uw kans!

Op Landal Puur Exloo zijn in wellicht het mooiste deel van het park (genaamd ‘Oerveld') een aantal nieuwe recreatie villa's gebouwd.
Dit betreft een vrijstaande recreatiewoning welke geschikt is voor 6 personen met een heerlijke luxe afwerking en een geweldige beleving. Centrale thema van deze woning is ‘Culinair’, van wijnkast tot buitenkeuken, van een barista koffiemachine tot aparte oven.

Wilt u genieten van rendement, zekerheid in onroerend goed en zelf ook daadwerkelijk heerlijk genieten met uw gezin of familie van een weekend of weekje weg? Deze luxe recreatievilla biedt het allemaal.

De woning is traditioneel gebouwd en voldoet aan de allernieuwste normen voor bijna energieneutraal bouwen (BENG). Deze bouwnorm is gebaseerd op de Trias Energetica voor een energiezuinig ontwerp.

Met goede isolatiewaarden voor de buitenkant van de villa wordt de energiebehoefte beperkt.
De villa heeft uiteraard geen gasaansluiting meer, een luchtwarmtepomp verwarmt de villa.
Een deel van de energievraag wordt opgewekt door eigen PV-panelen (8 stuks) op het dak, zo bent u zeker van waardevast bezit voor de toekomst!

Het ontwerp:
Het ontwerp van de Oerveld Villa’s is met Kolpa Architekten uitgewerkt tot een hoogwaardige vakantievilla met een vriendelijk modern klassiek design. In het ontwerptraject is de vakantiebeleving centraal gesteld. Met de vakantiebeleving vertaald in het verhuurthema ‘culinair’ is het een aanwinst voor gezelschappen die tijdens vakantie graag samen culinair en van het buitenleven genieten.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Vanuit de ruime entree met garderobe komt u binnen in de luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur. Aan de keuken grenst een royale living met vrij uitzicht naar buiten. Vanuit de living heeft u toegang tot het riante terras. In de hal is een luxe toilet en tevens biedt de hal u toegang tot de masterbedroom met en suite badkamer voorzien douche, dubbele wastafel en toilet.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel en een installatieruimte. De slaapkamer aan de achterzijde van de villa is en suite en deze badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

Familieresort PUUR Exloo

Het resort bevindt zich in het hart van Drenthe en wordt omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden. Op de flank van het unieke historische natuurgebied de Hondsrug, geniet je vanaf het resort van weergaloze vergezichten. Je loopt zo de prachtige Drentse natuur in! Familieresort Landal PUUR Exloo is gelegen in Exloo op de Drentse Hondsrug en grenst aan een omvangrijk gebied van staatsbossen en heidevelden. Het gebied rondom Exloo staat bekend om de vele uitgezette wandelroutes en het uitgebreide fietspadennet. Het resort is gelegen aan de doorgaande weg tussen Valthe en Exloo en ligt hemelsbreed gezien ongeveer 8 kilometer vanaf Emmen. Op de Drentse Hondsrug is veel te doen en te ontdekken, zoals een royale golfbaan en manege op loopafstand, een openluchtzwembad 'De Leewal' en een prachtige bosrijke omgeving, waar ook diverse hunebedden te vinden zijn.

Een gebied dat dateert van de vroege IJstijd en sinds 2013 de bijzondere status van UNESCO Global Geopark heeft. De provincie Drenthe biedt oneindige wandel- en fietsroutes. Je kunt er prachtig paardrijden en golfen. Drenthe is vele bezienswaardigheden en attractieparken rijk, waarvan velen op korte afstand van Familieresort PUUR Exloo liggen.

Verspreid over het resort vind je diverse natuurlijke speel- en belevingsplekken voor jong en oud. Daarnaast is er door de ruimtelijke, autoluwe opzet van het planconcept veel privacy in en om de villa’s.
Familieresort Puur Exloo is een geïntegreerd onderdeel van het fraaie landgoed Hunzebergen.

Unieke investeringsmogelijkheden
Door de combinatie van een bijzondere ligging, hoogwaardige vakantievilla’s, top hotelfaciliteiten en -services en de verhuur- en beheerformule van Landal GreenParks vormt dit exclusieve familieresort het absolute nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral waardevaste belegging!

Prachtige vakantievilla's in een beschutte, bosrijke omgeving
Landal PUUR Exloo is een kleinschalig resort met hoogwaardige, vrijstaande vakantievilla’s te midden van de Drentse natuur, helemaal passend in deze tijd van afstand houden. Het resort is een aanwinst voor luxe-, rust- en natuurliefhebbers. Het resort bestaat uit circa 120 extra luxe vrijstaande vakantievilla’s met overwegend rieten kappen en een exclusief interieur. De 6-, 8- en 10-persoons villa’s zijn duurzaam gebouwd en voorzien van onder meer een luchtwarmtepomp en vloerverwarming.

Het park is omringd door bomen waardoor u het gevoel heeft echt midden in het bos te zijn. Waar de woningen en speelplekken zich bevinden is het open, waardoor het er ook licht en zonnig is.

Landal PUUR Exloo wordt ontwikkeld door Kontour Vastgoed en is gebouwd door Koenen Bouw (beide onderdeel van VolkerWessels). De eerste woningen zijn sinds augustus 2019 in de verhuur en worden meer dan goed beoordeeld door de gasten.

Gasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen hotel, De Hunzebergen. De hier aanwezige faciliteiten zoals zwembaden, wellness en fitness zijn toegankelijk voor gasten van Landal PUUR Exloo. Medio 2020 zijn er nog nieuwe buitenactiviteiten en sport en spel- voorzieningen gerealiseerd op het resort zelf. Het avontuurlijke wandelpad ‘Het Sabeltandtijgerspoor’ start op het resort en is een avontuurlijke beleefroute waarbij kinderen kunnen klimmen, springen en balanceren. Met behulp van een Virtual Reality bril kan men zien hoe het gebied er in de IJstijd uitzag.

Verhuurmogelijkheden
Met het Oerveld kiest u voor een villa met verhuurverplichting. Er is een directe relatie tussen reviews van gasten en de verhuurbaarheid van de villa’s. Goed beheer van het resort en de villa’s is dan ook essentieel voor een goed rendement.
De reeds opgerichte Vereniging van Eigenaren genaamd Coöperatieve Vereniging PUUR Exloo U.A is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het resort en uw vakantievilla. Voor een goede afstemming tussen beheer en verhuur is er maximale controle over en invloed op alle aspecten van klanttevredenheid en profiteert u als eigenaar van een aantrekkelijk rendement.

Fiscale informatie
Bij de aankoop van een vakantiewoning in Nederland komen een aantal fiscale aspecten kijken. Ook is het mogelijk om onder bepaalde voorwaarden de BTW (gedeeltelijk) terug te vorderen. Hierbij speelt uw persoonlijke situatie een belangrijke rol. Wij adviseren u om vooraf informatie in te winnen over de juridische en fiscale consequenties die voor u van toepassing zijn.

lees meer +
€ 515.000,-vrij op naam
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 515.000,- vrij op naam
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2023
  • Woonoppervlakte:
    102 m²
  • Perceeloppervlakte:
    539 m²
  • Inhoud:
    379 m³