Julianastraat 5, HARSKAMP

Geweldig gelegen op de Veluwe met rust en vrijheid. Deze royale vrijstaande jaren ’30 villa heeft niet alleen een goede ligging, de woning beschikt ook over een forse inhoud en woonoppervlak, een inpandige garage en is gelegen op een perceel van maar liefst 1470m2.

De woning is oorspronkelijke gebouwd in ca. 1936 en heeft een geweldige karakteristieke uitstraling, ook is de woning in 1986 nog eens flink is uitgebreid aan de achterzijde.
Het geheel is ruim opgezet en heeft aan de voorzijde een sfeervolle living met schouw en kamer met suite deuren. De besloten keuken is meer aan de achterzijde gelegen en is ook van goed formaat als woonkeuken.

In totaal zijn er maar liefst tien(!) slaapkamers aanwezig, daarnaast is er natuurlijk de inpandige garage, grote bijkeuken en diverse vaste bergkasten en bergingen verdeeld over de verdiepingen.
Aanvullend is er nog een ruime voorraadkelder aanwezig.

Deze woning heeft een flink woonoppervlakte, daarom is het mogelijk interessant om het geheel te betrekken als ouder- kind woning, mantelzorg/zorggerelateerd. Om hier een beeld bij te krijgen is er een extra plattegrond toegevoegd met een eventuele indeling, waarbij er twee wooneenheden ontstaan.

De gehele woning heeft een karakteristieke uitstraling en is in basis goed onderhouden. Wel dient de woning gemoderniseerd te worden.

De indeling is als volgt: ruime entree aan de voorzijde met portaal en garderobe, vanuit hier is er toegang tot de hal met toilet en statige trap naar de eerste verdieping.
Vanuit deze hal is tevens toegang tot de living aan de voorzijde, met hierachter de eetkamer. De keuken is zowel vanuit de hal als de eetkamer te bereiken en is ruim van opzet.

Eventueel is er een kantoor of slaapkamers op de begane grond in te delen.
Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de voorraadkelder en de bijkeuken. Hier is een extra aanrechtblad aanwezig met wasruimte, ook zijn hier nog een achter- en extra voor entree aanwezig.
Vanuit deze bijkeuken is tevens de garage te bereiken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn via de overloop maar liefst vijf slaapkamers te bereiken. Ook de badkamer is op de eerste verdieping gelegen, met hierachter een extra berging.
De cv-ruimte is tevens vanuit de overloop te bereiken, hier is een Nefit excellent HR ketel uit 2005 opgesteld.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap, hier zijn nog eens vier, wat kleinere slaapkamers aanwezig.

Aanvullende informatie:
De tuin is rondom aangelegd en aan de straatzijde afgeschermd met fraai sierhekwerk. In de tuin staat een vrijstaande houten schuur. De platte daken van de dakkapellen zijn in de loop van der jaren vernieuwd.

Een woning met veel mogelijkheden en een enorme woonoppervlakte, ideaal geschikt om op te delen en als ouder- kindconstructie of mantelzorgwoning te realiseren.

lees meer +
€ 795.000,-kosten koper
Kenmerken
 • Overdracht
 • vraagprijs
  € 795.000,- k.k.
 • Soort woonhuis:
  eengezinswoning, vrijstaande woning
 • Status:
  verkocht onder voorbehoud
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1936
 • Woonoppervlakte:
  307 m²
 • Perceeloppervlakte:
  1470 m²
 • Inhoud:
  1165 m³