Kraaikamperweg 10, HARSKAMP

Heerlijk wonen in het buitengebied, een unieke ligging op de Veluwe met rust, vrijheid en een prachtig uitzicht!

Op deze schitterende locatie in het buitengebied net buiten Harskamp mogen wij deze royale vrijstaande woning aanbieden. De woning is flink van opzet en beschikt daarnaast over een fijne schuur. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 8485 m².
De woning is in originele staat en volledig aan te passen naar het hedendaagse comfort en uitstraling, om zo uw droom te verwezenlijken. De ruime leef vertrekken en het uitzicht zullen u aangenaam verrassen.

De oorspronkelijke woning is in 1970 gebouwd, de garage is eveneens ruim opgezet en beschikt naast dubbele elektrische kanteldeuren over een fijne bergzolder.
De woning heeft een woonoppervlakte van 223 m² en 75 m² externe bergruimte!

De indeling is als volgt:
Via de oprit is de woning toegankelijk via twee ingangen. De hoofdentree is de eerste deur welke u tegenkomt als u de oprit op rijdt.
Via de ruime entree komt u binnen in de hal, de hal biedt direct toegang tot de woonkamer aan voorzijde. Deze woonkamer is royaal van opzet en voorzien van een gashaard. De woonkamer heeft een goede lichtinval en door de vele raampartijen is er een prachtig weids uitzicht. De lange hal geeft toegang tot de toilet en doucheruimte, vanuit hier is er ook toegang tot de twee slaapkamers op de begane grond.

Via de hal komt u in de keuken met hier een extra sfeerkachel. De keuken heeft ook een doorgang naar de tussenhal, hierachter bevindt zich een tweede woonkamer. Deze ruimte beschikt over een trap naar de vide en geeft tevens toegang tot de twee slaapkamers op de begane grond. Beide slaapkamers zijn ruim opgezet en voorzien van vaste kastruimte
Via de vide komt u in de eerste slaapkamer op de verdieping. Er zijn drie slaapkamers gesitueerd, dit betreffen doorloop kamers.

Het bijgebouw is eveneens ruim opgezet en biedt ruimte voor meerdere auto's, aan de voorzijde zijn twee kanteldeuren aanwezig, ook is er een separate loopdeur via de zijkant. Boven de royale garage is tevens een gemakkelijke bergzolder aanwezig.

Kortom een heerlijke plek met een geweldige beleving, gelegen op een royaal perceel. Het woonhuis dient gemoderniseerd te worden maar heeft door de goede ruimtes en oppervlaktes veel potentie.

lees meer +
€ 849.000,-kosten koper
Verkocht
Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP Kraaikamperweg 10 HARSKAMP
Kenmerken
 • Overdracht
 • vraagprijs
  € 849.000,- k.k.
 • Soort woonhuis:
  eengezinswoning, vrijstaande woning
 • Status:
  verkocht
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1970
 • Woonoppervlakte:
  223 m²
 • Perceeloppervlakte:
  8485 m²
 • Inhoud:
  843 m³