Lage Engweg 4, HARSKAMP

In de fijne nieuwbouwwijk 'Smachtenburg' staat deze instapklare tussenwoning met berging en veranda. De woning is gebouwd in 2016, beschikt o.a. over energielabel A, luxe keuken, moderne badkamer en een zeer royale zolder waar meerdere slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Vanwege de gunstige ligging nabij het dorpshart zijn alle voorziening op loopafstand te bereiken.

De ligging is in de nabijheid van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Hier kunnen mooie wandel- en fietsroutes gevolgd worden. De plaatsen Ede en Arnhem zijn vanaf hier eenvoudig bereikbaar. Ook de diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn snel te bereiken. Hierdoor is er een goede verbinding met de rest van Nederland.

Indeling begane grond: via de entree bereikt u de hal, die u toegang geeft tot de meterkast, garderobe, toiletruimte met wandcloset en fontein, trapopgang naar de eerste verdieping en de tuingerichte woonkamer. De gezellige woonkamer beschikt over een PVC vloer, provisieruimte en een toegangsdeur tot de veranda en de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de luxe, L-vormige keuken met inbouwapparatuur, zoals: een 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser.

Eerste verdieping: via de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De moderne en complete badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel, designradiator en een wandcloset. De ouderslaapkamer is voorzien van een praktische schuifwandenkast.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Op deze woonlaag bevinden zich de c.v.-installatie (Intergas HRE combiketel uit 2016) en de wasmachine- en drogeraansluitingen. Deze royale ruimte leent zich uitstekend voor het realiseren van extra slaapkamers.

Aan de achterzijde is enkele jaren geleden een mooie veranda aangebouwd, recent is deze voorzien van fraaie, glazen schuifdeuren, waardoor je nog langer buiten buiten zitten en het geheel een aanvulling op de woonruimte is.

Via een achterom is de achtertuin te bereiken, waar zich een houten berging bevindt. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht voorzien van een fraaie schutting.

lees meer +
€ 375.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2016
  • Woonoppervlakte:
    118 m²
  • Perceeloppervlakte:
    140 m²
  • Inhoud:
    430 m³