Margrietlaan 6, HARSKAMP

Op een heerlijke plek aan de Margrietlaan in Harskamp bieden wij deze royaal uitgebouwde en instapklare 2-onder-1-kapwoning aan. De woning beschikt onder andere over een sfeervolle woonkamer met open haard, luxe woonkeuken, drie flinke slaapkamers en een geweldig bijgebouw/garage, allemaal gelegen op een mooi perceel van maar liefst 443 m².

De woning is de afgelopen twee jaar op diverse punten verbeterd, vernieuwd en uiteraard uitgebouwd. Hierbij is ook de verdieping uitgebreid en tevens het dak compleet vernieuwd. De woning is in zijn geheel sfeervol en hoogwaardig afgewerkt.
Zo is er door de flinke uitbouw een royale woonoppervlakte ontstaan, de heerlijke beleving is te danken aan de combinatie van ruimte en luxe, de mooie raampartijen, deurlijsten en plinten zijn stijlvol donker afgewerkt en maken het geheel af. het niveau van comfort is geweldig te noemen, de gehele begane grond is geïsoleerd en voorzien van grote plavuizen/tegels, hierdoor is de vloerverwarming direct waarneembaar.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Entree met ruime lichte hal met onder andere toegang tot de woon- en eetkamer, trapopgang naar de eerste verdieping en moderne toiletruimte.
De woonkamer is een mooie leefruimte met grote ramen en is aan de voorzijde gesitueerd. In de sfeervolle woonkamer is een gaskachel aanwezig en op de vloer ligt een mooie robuuste tegelvloer, de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Vanuit de woonkamer komt u in de ruime open woonkeuken (2021) welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, cooker, afzuiginstallatie, afwasmachine, grote wandkast met koelkast en combi-oven met stoomfunctie. De woonkeuken met ruime eetgelegenheid biedt veel ruimte en licht en een mooi zicht naar de achtertuin. Aan de achterzijde van de woning is tevens een functionele bijkeuken aanwezig met vast kasten en achter entree, deze bijkeuken beschikt tevens over de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Verdieping:
Vanaf de overloop zijn drie flinke slaapkamers bereikbaar, tevens zijn hier de badkamer en een bergkast te bereiken. In de vast kast is tevens de CV installatie geïnstalleerd.
De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, ligbad, toilet, designradiator en een wastafelmeubel.
De lichte opzet geeft de badkamer een heerlijk ruimtelijke beleving.

De slaapkamers aan de achterzijde zijn zeer ruim van opzet en met enkele aanpassingen eenvoudig op te delen tot drie of zelfs vier slaapkamers.

Extern:
Via een brede oprit is de ruime garage te bereiken. De garage/berging is volledig geïsoleerd en op de zolder is bergruimte en vide aanwezig.

De ligging is rustig en toch centraal, in de directe omgeving zijn de dorpse voorzieningen binnen handbereik: het centrum van Harskamp met diverse eetgelegenheden, een supermarkt, sportgelegenheden, (basis)scholen en een medisch centrum zijn op loop en fietsafstand gelegen. Harskamp ligt pal aan de heerlijke natuur van De Veluwe en biedt rust en vrijheid. Daarentegen zijn de diverse uitvalswegen A12 en de A30 goed te bereiken.

lees meer +
€ 629.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 629.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1970
  • Woonoppervlakte:
    189 m²
  • Perceeloppervlakte:
    443 m²
  • Inhoud:
    636 m³