Garderbroekerweg 222, KOOTWIJKERBROEK

Aan de Garderbroekerweg 222 in Kootwijkerbroek mogen wij u deze stijlvolle en geweldig gelegen vrijstaande woning aanbieden.

De woning heeft veel te bieden en is gelegen op een perceel van 2.205m²! Hier kunt u in alle rust genieten van de prachtige tuin, het aangelegde erf en het geweldige uitzicht. U beleeft hier een enorm vrijheidsgevoel en toch staat u in binnen 10 tot 15 minuten in het centrum van Barneveld of Lunteren.
De sfeervolle woning is vanaf 2015 tot heden vrijwel geheel gerenoveerd, hierbij is de woning luxe en goed afgewerkt, ook is de woning volledig geïsoleerd, mede hierdoor beschikt het geheel over een energielabel A.

Deze fraai afgewerkte woning biedt tevens veel comfort, zo beschikt de gehele begane grond over vloerverwarming (inclusief aanbouw, kantoor en garage) en is er in zowel de woon- als eetkamer een sfeervolle doorzicht houthaard aanwezig.
Het woonhuis is middels een tussenhal verbonden met het kantoor en de garage, hier is eventueel ook gemakkelijk een badkamer en slaapkamer te realiseren in de toekomst.

De prachtig aangelegde tuin is op drie plekken vanuit huis te bereiken, als eerste via de openslaande deuren vanuit de eetkamer, daarnaast via de tussenhal met een achterdeur en vanuit de garage stapt u zo de stijlvolle veranda in. Doordat er vanuit de tuin ook een prachtig uitzicht is, is de beleving vanuit huis geweldig.
Aan de andere zijde van de woning is het erf gelegen, met toegang middels een stijlvol automatisch hekwerk komt u op het erf met een goede parkeergelegenheid. Aan deze zijde van de woning bevinden zich ook de schuren en kapschuur. Ideaal voor de groeiende ondernemer, op deze manier heeft u de werkplaats en/of opslag bij huis en heeft u uw privé woning en tuin mooi gescheiden van elkaar.

Kortom een heerlijke plek welke veel te bieden heeft in het buitengebied, toch dichtbij alle voorzieningen en centraal gelegen in het land.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond
Via de oprit met goede parkeergelegenheid komt u bij de voordeur/entree, hier komt u in de centrale hal met onder andere de meterkast, trapopgang, toilet en provisiekelder/wasruimte. Vanuit de hal is er toegang tot de eetkamer. De woonkamer ligt mooi aan de voorzijde van de woning en kijkt uit op de keurig aangelegde tuin enerzijds en de oprit aan de andere zijde.

Middels een doorzicht haard is de woonkamer gescheiden van de eetkamer en woonkeuken. De woonkeuken is landelijk en in stijl uitgevoerd en beschikt onder andere over een koelkast, gasfornuis met oven en afzuigkap, vaatwasser en diverse kastjes en lades.
De woonkeuken met open eetkamer beschikken tevens over openslaande deuren naar de tuin, dit geeft niet alleen veel licht maar ook een heerlijke beleving richting de tuin en een prachtig uitzicht.

Vanuit de keuken is er een doorloop naar de hal, hier bevindt zich zowel de achterdeur naar de oprit als naar de tuin. Vanuit hier is er tevens toegang tot het aangebouwde kantoor en de garage. Deze ruimtes zijn eveneens keurig afgewerkt, beschikken over een eigen cv-installatie, vloerverwarming en zijn ook volledig geïsoleerd.
Aan de achterzijde is de garage gelegen met een automatische roldeur, ook is hier een tweede toilet aanwezig. De verdieping is vanuit de garage te bereiken, hier is een gemakkelijke ruimte aanwezig (voorheen kantine) met een extra keukenblok en wat gemakkelijke bergruimte.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop is er toegang tot de drie slaapkamers, allen van goed formaat en voorzien van draai- kantelramen en diverse vaste kasten. De hal is deels opengemaakt, zodat er een open vide ontstaat. Middels dakkapellen aan weerszijden is er extra ruimte gecreëerd.
De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en hoek-ligbad.

Bergzolder
Achter de open vide zijn tevens twee bergzolders aanwezig met ruimte voor extra opslag.

Exterieur
De tuin is fraai aangelegd met diverse fruitbomen, hagen en bordes. Ook is er een stijlvolle royale veranda aanwezig welke af te sluiten is. Vanuit de veranda is er tevens een prachtig uitzicht over de tuin.

De werkplaats en loodsen zijn vrij van asbest en beschikken over een stalen spantenconstructie. Van de werkplaats is ook het dak geïsoleerd, ook is hier krachtstroom aanwezig.

lees meer +
€ 985.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 985.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1950
  • Woonoppervlakte:
    154 m²
  • Perceeloppervlakte:
    2205 m²
  • Inhoud:
    796 m³