Achterstraat 31, LUNTEREN

Wie alleen van nieuwbouw houdt, heeft in de Achterstraat niet veel te zoeken. Hier draait het om sfeer, nostalgie en ouderwetse gezelligheid. En woongenot. Niet wonen om het wonen, maar een woonbeleving! Stilte en rust strijden hier om de voorrang. Laat u verrassen door het aantal vierkante meters en door de diepte van woning én tuin. En toch vraagt de afstand tot het centrum slechts een paar minuten lopen. Een paradijsje? Zou zo maar kunnen.

Neem een kijkje in deze ruime, gemoderniseerde woning aan de Achterstraat 31 in Lunteren. Met een totale gebruikersoppervlakte van maar liefst 219 m2 en een zeer ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond in het hier heerlijk gelijkvloers wonen. Op de 1e verdieping zijn nog eens drie slaapkamers en een badkamer aanwezig, waardoor deze woning ook voor gezinnen genoeg ruimte biedt. Verder is er een moderne keuken, kantoorruimte (in opkamer) en beschikt de woning over een zeer ruime, zonnige en uitnodigende achtertuin.

Gelegen aan de Achterstraat ligt deze woning in een heerlijke, rustige en geliefde buurt, 350 meter van het centrum van Lunteren. De aanwezigheid van supermarkten, scholen, OV-voorzieningen en sportclubs in de omgeving zorgen voor een aantrekkelijke locatie. Verder zijn er uitvalswegen in de richting van de omliggende steden en heeft de woning een uitstekende bereikbaarheid. Door de relaxte uitstraling en vrijwel geen auto’s langs de kant van de weg is het straatbeeld vriendelijk te noemen.

De indeling is als volgt:
U betreedt de woning aan de straatkant. Daarna komt u in een lange, goed afgewerkte hal die helemaal doorloopt naar de achterzijde van het huis. De hal biedt toegang tot de eetkeuken aan de voorzijde en tot de woonkamer aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer en badkamer zijn bereikbaar via een praktische tussenhal.

Eetkeuken:
In de ochtendzon, met uitzicht op de straat bevindt de eetkeuken zich aan de voorzijde van de woning. De eetkeuken is ruim, biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel (12-14 personen) en grenst naadloos aan de moderne keuken. De keuken is voorzien van een lang aanrechtblad, gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast en heeft voldoende opbergmogelijkheden in lades en kastjes. Verder biedt de keuken toegang tot een kantoorruimte in de opkamer, terwijl ingebouwde kasten voor slimme opbergmogelijkheden zorgen. De voorraadkelder biedt een ideale provisieruimte.

Woonkamer:
De woonkamer (middagzon) bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze heeft een open indeling, is goed afgewerkt en biedt toegang tot de riante achtertuin. De indeling maakt het mogelijk een royale zithoek te creëren. Een ware eyecatcher in de ruimte is de haard met karakteristieke schouw.

De grote slaapkamer met aangrenzende badkamer beneden grenst direct aan de gang. Deze slaapkamer is ruim en heeft natuurlijk daglicht. Er is ingebouwde kastruimte en ook nog een inloopkast. Dat levert veel opbergmogelijkheden op. De badkamer is ruim, volledig betegeld, en beschikt over een royale inloopdouche, zwevend toilet, wastafel met spiegel en opbergmeubel. De gastentoilet is eveneens betegeld en voorzien van een zwevend toilet.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers. Deze zijn eveneens goed onderhouden en hebben veel natuurlijk daglicht. Desgewenst kan een slaapkamer als werk- of hobbyruimte fungeren. Hier zijn ook nog een badkamer en een separate toiletruimte. De badkamer is voorzien van vloer- en wandtegels en heeft een ruime inloopdouche, een wastafel met spiegel en een opbergmeubel. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een zwevend toilet. Op de overloop staan knieschotkasten. Er is een witgoedaansluiting aanwezig en veel vrije droogruimte op de overloop.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer bieden openslaande deuren toegang tot de riante en zonnige achtertuin. De tuin is voorzien van een aangelegd terras met vier moerbeibomen en beschikt ook over veel groen. Samen levert dat een vakantieachtig beeld op. De ideale plek om te genieten van de nodige zonuren! Door de ideale kavelindeling is er bij de achtertuin een fijn achterom aanwezig, met hier de mogelijkheid tot parkeren voor een of meer auto’s en een royale garage en/of schuur te realiseren. Op deze manier blijft er voor de tuin nog genoeg ruimte over.

Kortom, een heerlijke woning met tal van mogelijkheden op een mooi en rustig plekje op loopafstand van het centrum van Lunteren. Alleszins de moeite van het bekijken waard dus!

lees meer +
€ 785.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 785.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1884
  • Woonoppervlakte:
    219 m²
  • Perceeloppervlakte:
    695 m²
  • Inhoud:
    775 m³