Boslaan 65, LUNTEREN

AANMELDING TEN BEHOEVE VAN DE STATISTIEKEN.

Unieke kans: Riant perceel met villa bestemming!

Midden in het Luntersche Buurtbosch en toch op maar enkele minuten fietsen van het centrum van Lunteren staat deze vrijstaande, houten woning met garage op een zeer royaal perceel van 7.500 m²(!). In een zeer fraaie en bosrijke omgeving bevindt zich deze oase van rust en bestaat voor u de mogelijkheid uw woonwensen in vervulling te laten gaan!

De villa bestemming staat namelijk toe dat de inhoud 1.100 m³ mag worden in plaats van de gebruikelijke 660 m³. Dit is inclusief aan- en uitbouwen, maar exclusief souterrain en vrijstaande bijgebouwen, dus dit biedt enorme mogelijkheden.

Het perceel is een vrijwel perfecte rechthoek met een diepte van circa 125 meter. Dus bent u op zoek naar een unieke locatie met veel privacy en volop mogelijkheden? Maak dan zeker een afspraak via ons kantoor. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Bestaande woning:
De woning zelf beschikt over drie slaapkamers en een badkamer op de begane grond en is dus levensloopbestendig.

De indeling van het woonhuis met een gebruiksoppervlakte van 147 m² op de begane grond bestaat uit: royale entree/hal, toilet en toegang tot de provisiekelder. Drie mooie slaapkamers met vaste kastruimte, een badkamer met douchecabine, wastafel en extra toilet, De 'dichte' keuken is voorzien van een modern keukenblok met carrouselkast, combimagnetron en gaskookplaat, aansluitend bevindt zich een praktische bijkeuken. De woonkamer is voorzien van een een open haard en een deur naar het terras aan de zijkant van de woning, aansluitend bevindt zich een ruime eetkamer.

Via een vlizotrap is de riante eerste verdieping te bereiken. Deze is nu in gebruik als bergzolder, maar biedt de mogelijkheid om meerdere extra kamers te realiseren.

Het woonhuis is opgetrokken uit hout, voorzien van dubbele beglazing en deels voorzien van gevelisolatie.
Schuin achter de woning staat de eenvoudige, houten garage.

lees meer +
Prijs op aanvraagkosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • Prijs op aanvraag k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1962
  • Woonoppervlakte:
    147 m²
  • Perceeloppervlakte:
    7500 m²
  • Inhoud:
    778 m³