Dorpsstraat 150, LUNTEREN

In het centrum van Lunteren gelegen helft van dubbel woonhuis met royale garage en 4 slaapkamers.
Deze voormalige molenaarswoning is gebouwd in 1855 en halverwege de vorige eeuw verbouwd en gesplitst in twee woningen. De rieten deken geeft deze woning een zeer charmante uitstraling en is in 2019 vernieuwd.

Dit object is voor vele doelgroepen geschikt:
De woning kan dienst doen als gezinswoning, mede door de 4 slaapkamers op de eerste verdieping, maar de woning kan, doordat de oude deel nog aanwezig is, ook verbouwd worden tot een woning met een slaapkamer op de begane grond, de badkamer bevindt zich daar al. De voormalige deel biedt ook de mogelijkheid om een kantoor of kleinbedrijf aan huis te vestigen, zolang het maar binnen de bestemming wonen blijft.

In 2008 is de garage gebouwd, deze is in spouw uitgevoerd, volledig geïsoleerd, voorzien van een zeer ruime bergzolder en is bereikbaar via de achterzijde van het perceel (Maalderij). Tussen de garage en het woonhuis is een heerlijke veranda gemaakt, die een garantie biedt voor vele gezellige uurtjes.

De entree is aan de zijkant van de woning: de royale hal is voorzien van een garderobe, meterkast, kelderkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal leidt ook tot de straatgerichte woonkamer met gashaard en de eetkeuken, welke is voorzien van een een L-vormige keuken met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken komt u in een tussenhal met toegang tot een moderne badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet met wandcloset en fontein. Het sanitair is in 2008 vernieuwd en keurig onderhouden. Hierachter bevindt zich de royale deel c.q. inpandige berging van circa 21 m² met aansluitingen voor de wasapparatuur en de Nefit HR combiketel uit 2019. Dit leuke, charmante woonhuis staat op een fijne plek dichtbij het centrum van Lunteren, maar ook op loopafstand van het bos. De woning is bijzonder sfeervol en biedt vele mogelijkheden.

De zonnige tuin is naar eigen inzicht aan te leggen en voor een beetje verkoeling is er een heerlijke plek onder de veranda. Het perceel is circa 393 m² groot.

lees meer +
€ 489.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 489.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1855
  • Woonoppervlakte:
    117 m²
  • Perceeloppervlakte:
    393 m²
  • Inhoud:
    440 m³