Edeseweg 12, LUNTEREN

Op een mooie locatie, net buiten het centrum van Lunteren, ligt aan de Edeseweg 12 deze charmante en keurig afgewerkte vrijstaande woning.
De woning is in de loop der jaren op verschillende punten verbeterd en vernieuwd en biedt een heerlijke beleving en een goed voorzieningenniveau. Daarbij zijn er diverse extra's aanwezig, zoals een verlengstuk van de woonkamer in de vorm van een heerlijke serre. Ook is er een ruime dubbele garage aanwezig en is het geheel gelegen op een mooi perceel van 638m² met de tuin op het westen.

De indeling is als volgt:
Via de entree aan de voorzijde komt u in de hal. Hier vindt u de trapopgang naar de verdieping, de trapneergang naar de provisiekelder, het toilet en de toegang naar de woonkamer. De besloten keuken met diverse inbouwapparatuur en eethoek kijkt mooi uit over de Edeseweg, aansluitend is er een praktische bijkeuken met vaste kasten en achterom.

De woonkamer biedt u aan alle zijden een prachtig uitzicht naar de uitstekend onderhouden tuin. Een knusse zithoek bij de gashaard maakt deze woonkamer tot een gezellig geheel. Door het realiseren van een serre is de relatie met de achtertuin geoptimaliseerd waardoor binnen en buiten worden verlengd, hier kunt u op ieder moment van het jaar genieten van de ondergaande zon.

Verdieping: een vaste trap brengt u naar de overloop van de verdieping. Hier bevinden zich twee fijne slaapkamers en een ruime badkamer. De eerste slaapkamer, gelegen aan de rechterzijde van de woning, is een ideale hoofdslaapkamer met vaste kasten en genoeg ruimte. De tweede slaapkamer is geheel naar eigen wens in te richten en beschikt dankzij de dakkapel over een mooie lichtinval. De badkamer is voorzien van een zandkleurige kleurstelling en biedt plaats aan een douche, toilet, wastafel en een spiegel. Naast mechanische ventilatie zorgt een raam voor voldoende licht en natuurlijke ventilatie.

Exterieur:
De woning is gesitueerd op een mooie kavel en bestaat onder andere uit een netjes aangelegde voortuin en een heerlijke achtertuin op het zuidwesten. Een smaakvol geheel! De achtertuin is deels voorzien van kunstgras en deels betegeld. Hier kunt u bijvoorbeeld een loungehoek creëren én een grote buitentafel plaatsen. Geniet hier van vele ontspanningsmomenten. Door de lange oprit is er ruimte voor het parkeren van meerdere auto's. De auto kan geparkeerd worden op de oprit maar er is ook een dubbele garage aanwezig. Ruimte genoeg dus! Ook kan de garage gebruikt worden als opslag of als ruimte om lekker te hobbyen.

Aan de achterzijde is genoeg ruimte om eventueel de begane grond uit te bouwen, zo kunt u hier bijvoorbeeld een extra slaapkamer en badkamer realiseren, uiteraard kan de heerlijke serre dan behouden blijven. Een voorbeeld plattegrond is toegevoegd ter verduidelijking.

Wonen aan de Edeseweg 12 voldoet aan veel woonwensen. Zo bent u binnen een paar minuten in het dorpshart, bevindt het NS treinstation zich op korte afstand en bevinden zich diverse uitvalswegen om de hoek. Het dorp heeft een gezellig karakter en heeft diverse speciaalzaken, supermarkten, winkels, restaurants, scholen en sportverenigingen. Op zoek naar groen? De natuur die Lunteren omringt is veelzijdig en zorgt voor rust in de dagelijkse hectiek. Geniet van een heerlijke wandeling in het nabij gelegen Luntersche buurtbosch. Kortom een mooie charmante woning op een goede plek in Lunteren.

Voor meer informatie bekijk de website van deze woning: https://edeseweg12.nl/

lees meer +
€ 785.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 785.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1950
  • Woonoppervlakte:
    103 m²
  • Perceeloppervlakte:
    638 m²
  • Inhoud:
    413 m³