Hessenweg 83 101, LUNTEREN

Deze mooie en luxe recreatiewoning is gelegen aan de Hessenweg te Lunteren op een heerlijk rustig park midden op de Veluwe.

Deze recreatiewoning is onlangs compleet gerenoveerd en strak afgewerkt, hierbij is er een compleet nieuwe keuken geplaatst, zijn zowel de badkamer als het toilet geheel vernieuwd, is er een nieuwe pvc vloer gelegd en is het geheel opnieuw geschilderd.
De woning wordt bij voorkeur gestoffeerd en eventueel gemeubileerd opgeleverd, alles is hier in 2022 compleet vernieuwd.

De woning is gelegen op een ruime kavel van ca. 399 m²! Hier kunt u volop genieten van uw privacy. De bungalow ligt op een mooie rustige locatie in de buitenring van het park en kijkt prachtig uit op de bossen en weilanden.
Op en bij het perceel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, uiteraard is er ook een inpandige berging die makkelijk te bereiken is met was- en droogmachine aansluitingen.

De gehele woning is in boerderijstijl uitgevoerd, ook bij de afwerking inpandig is hier rekening mee gehouden, hierdoor is er een landelijke en gezellige sfeer aanwezig.

De indeling is als volgt:
Via de entree komt u in de hal. Hier bevindt zich het toilet aan de rechterzijde en de badkamer aan de linkerzijde. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de twee mooie slaapkamers op de begane grond. Uiteraard is er ook toegang tot de heerlijke living.
De woonkamer heeft een heerlijk ruimtelijk gevoel, door de open nok en de open keuken.

De sfeervolle woonkamer heeft veel lichtinval en door middel van de openslaande deuren heeft u toegang tot het terras en de tuin met een prachtig uitzicht.
Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken in lichte kleurstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur en voldoende kastruimte.
De badkamer is keurig afgewerkt en is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en designradiator (2022).

1e verdieping:
Vanuit de woonkamer is er een speelse trap naar de eerste verdieping, hier is nog eens een ruime dubbele slaapkamer gerealiseerd, welke voorzien is van twee dakramen.

De inpandige berging beschikt over een aansluiting voor de wasmachine en droger en dient als opstelplaats voor de CV-ketel (Nefit Proline 2014).
De parkkosten bedragen € 1000,= per jaar, permanente bewoning is niet toegestaan.

Bijzonderheden:
Recentelijk is de gehele woning gerenoveerd en compleet strak afgewerkt.
Bouwjaar is 2000, degelijke bouw, volledig geïsoleerd. De tuin is gelegen op het zuidwesten en is netjes aangelegd en beschikt over een fraai terras.

Verhuur:
Het staat de eigenaar geheel vrij de recreatie woning zelf te verhuren zo vaak- en aan wie u wenst. De enigste restrictie is dat de gemeente Ede permanente bewoning niet toestaat.

Het centrum van Lunteren is op korte afstand gelegen. Ook het Edese winkelhart is gemakkelijk per auto of fiets bereikbaar.
Buiten het park zijn tal van recreatiemogelijkheden terug te vinden, zoals fietsen, zwemmen, paardrijden etc.

Eventueel is het ook mogelijk om de woning gezamenlijk met de aangrenzende woning op nummer 83-100 te kopen, beide woningen zijn compleet gerenoveerd en strak afgewerkt.

lees meer +
€ 245.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 245.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2000
  • Woonoppervlakte:
    56 m²
  • Perceeloppervlakte:
    399 m²
  • Inhoud:
    280 m³