Hessenweg 83 69, LUNTEREN

Deze mooie en luxe recreatiewoning is gelegen aan de Hessenweg te Lunteren op een heerlijk en rustig park midden op de Veluwe.

Deze recreatiewoning is onlangs compleet gerenoveerd en strak afgewerkt, hierbij is een compleet nieuwe keuken geplaatst, zijn zowel de badkamer als het toilet geheel vernieuwd, is er een nieuwe plavuizen vloer op de begane grond gelegd en is het geheel opnieuw geschilderd.
De woning wordt bij voorkeur gestoffeerd opgeleverd, vrijwel alles is in het jaar 2020 compleet vernieuwd.

De woning is vrij gelegen op een ruime kavel van 400 m²! Hier kunt u volop genieten van uw privacy. De recreatiewoning ligt op een mooie, rustige locatie op het park en bij het perceel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De indeling is als volgt:
Via de entree komt u in de hal. Hier bevinden zich het toilet en de toegang tot de inpandige berging c.q. bijkeuken, badkamer en toegang tot de ruime L-vormige woonkamer met gezellige houtkachel. In de hal bevindt zich tevens de trapopgang naar de eerste verdieping. De badkamer (2020) is keurig afgewerkt en is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met meubel.

De sfeervolle woonkamer heeft een goede lichtinval en door middel van de openslaande deuren heeft u toegang tot een van de terrassen en de tuin welke een goede privacy biedt. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken in moderne kleurstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en veel praktische kastruimte.

Eerste verdieping:
Via de overloop bereikt u een tweetal ruime slaapkamers, waarvan er één op eenvoudige wijze te splitsen is, waardoor er drie mooie slaapkamers te creëren zijn. Op deze verdieping is ook een tweede toilet met wastafelmeubel aanwezig.

De inpandige berging beschikt over vaste kastruimte, meterkast en de opstelplaats voor de CV-ketel (Remeha Avanta 28C, bouwjaar 2022).

De parkkosten bedragen € 1000,= per jaar, permanente bewoning is niet toegestaan.

Bijzonderheden:
Recentelijk is de gehele woning gerenoveerd en compleet strak afgewerkt.
Het bouwjaar is 1999, degelijke bouw, volledig geïsoleerd. De tuin is fraai aangelegd en beschikt over meerdere terrassen, een royale berging en een extra uitgang.

Verhuur:
Het staat de eigenaar geheel vrij de recreatie woning zelf te verhuren zo vaak- en aan wie u wenst. De enige restrictie is dat de gemeente Ede permanente bewoning niet toestaat. U kunt dit zelf doen of een organisatie inschakelen die u ontzorgt.

Het centrum van Lunteren is op korte afstand gelegen. Ook het Edese winkelhart is eenvoudig per auto of fiets bereikbaar. Buiten het park zijn tal van recreatiemogelijkheden terug te vinden, zoals fietsen, zwemmen, paardrijden etc.

lees meer +
Prijs op aanvraagkosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • Prijs op aanvraag k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1999
  • Woonoppervlakte:
    75 m²
  • Perceeloppervlakte:
    400 m²
  • Inhoud:
    280 m³