Het Hoefje 14, LUNTEREN

Aan de rand van het dorp, in de jonge wijk ‘t Hoefje is deze karakteristieke, maar vooral ruime en luxe afgewerkte twee- onder-één-kap woning gelegen. De woning staat op een mooie locatie aan de rustige achterzijde van 't Hoefje.

De woning is in 2014 nieuw gebouwd en compleet onderkelderd, hierdoor is er veel woonoppervlakte en inhoud aanwezig. Het geheel is zeer luxe uitgevoerd en keurig afgewerkt, de stijlvolle bouwstijl van de jaren '30 in combinatie met de hedendaagse kwaliteit en het hoge voorzieningenniveau geven de woning veel woongenot.

De indeling van de woning is als volgt:
Via de entree aan de voorzijde komt u in de hal met het toilet, meterkast en de fraaie trap naar de eerste verdieping en het souterrain. De hal biedt toegang tot de woonkamer en open keuken. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en beschikt over diverse inbouwapparatuur en fraai uitgevoerd, door de diverse raampartijen is er een goede lichtinval en een mooi zicht over de straat aan de voorzijde.

De woonkamer is royaal opgezet en beschikt over openslaande deuren en een aantal fraaie raampartijen alles geheel in de jaren '30 bouwstijl. Aan de achterzijde van de woning is er toegang tot de bijkeuken met entree aan de achterzijde, ook is er toegang tot de garage welke aan de zijkant van de woning is gelegen. De gehele begane grond beschikt over een mooie tegelvloer met vloerverwarming.

Indeling eerste verdieping: de overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, een bergkast en de luxe badkamer. Aan de voorzijde van de woning is de grootste slaapkamer gelegen, door de dakkapel is hier veel ruimte aanwezig. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee royale slaapkamers. De badkamer is voorzien van een luxe inloopdouche, ligbad, twee wastafels en een tweede toilet. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming, waarvan de badkamer voorzien is van een separate zone.

Indeling tweede verdieping: Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Hier zijn nog eens een royale slaapkamer en fijne tweede badkamer, beide van goed formaat. Tevens bevindt zich op deze verdieping vloerverwarming en een bergruimte met hierin de c.v.-opstelling.

Indeling souterrain:
Het gehele souterrain is keurig afgewerkt en voorzien van vloerverwarming, ook biedt het souterrain ruimte om meerdere vertrekken te creëren, maar als open ruimte biedt het de mogelijkheid om een speelruimte voor de kinderen, een kantoor aan huis of zelfs een thuisbioscoop te maken.

Tuin:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keurig aangelegde, vrije tuin met aan de achterzijde van de tuin een heerlijke veranda. Er is hier veel groen aanwezig mede door de haag welke als erfafscheiding met de buren fungeert. Door de garage aan de zijkant van de woning is er genoeg bergruimte aanwezig. Naast de garage is ook nog een eigen achterom.

Kortom een royale en zeer nette, instap klare woning met een hoog voorzieningenniveau en een luxe afwerking.

lees meer +
€ 698.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 698.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2014
  • Woonoppervlakte:
    204 m²
  • Perceeloppervlakte:
    265 m²
  • Inhoud:
    785 m³