Het Hoefje 17, LUNTEREN

Nieuw in de verkoop: Deze zeer luxe, uitgebouwde en geheel instapklare middenwoning aan Het Hoefje 17 te Lunteren!
Aan de jonge kindvriendelijke wijk Het Hoefje staat deze uitgebouwde luxe middenwoning met een heerlijke tuin op het zuiden.

Deze uitgebouwde woning is niet alleen ruim opgezet, vanuit de bouw is er door de eerste eigenaren goed nagedacht over de uitvoering en isolatie, ook zijn er een aantal extra's toegevoegd welke uniek te noemen zijn, zo is er in de uitbouw een lichtstraat toegevoegd, is er een eiken maatwerk trap geplaatst welke doormiddel van een glasplaat deels zichtbaar is in de woonkamer, ook is er een luxe keuken met kook eiland geplaatst en is er rondom triple beglazing toegepast voor extra isolatie. Dit alles in combinatie met de 10 zonnepanelen (2018) maakt de woning ook nog eens energiezuinig (energielabel A). De afwerking van het geheel is hoogwaardig te noemen, van stijlvolle kastenwanden tot een gashaard en diverse inbouwverlichting, deze woning is af.

De indeling is als volgt:
Aan de voorzijde en rondom de woning is genoeg parkeergelegenheid, mede doordat er aan de overzijde veelal vrijstaande- en tweekappers staan met en eigen oprit, ideaal dus voor de deur parkeren.
Eenmaal binnen komt u in de centrale hal met onder andere het toilet, de meterkast, trapopgang en toegang tot de woonruimte en keuken.
De keuken is ruim en modern, met een luxe eiland en een vaste kastenwand zijn alle voorzieningen aanwezig, onder andere inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en vrieskast, stoomoven, combi-oven, afzuigkap en diverse lades en kastjes. Het stijlvolle eiland staat mooi voor een grote raampartij aan de voorzijde, goed voor de privacy maar ook stijlvol en modern.

De woonkamer ligt in het verlengde en kijkt mooi achter naar de tuin door de openslaande deuren en grote ramen. Ook zijn hier diverse vaste kasten aanwezig. De stijlvolle gashaard in de uitbouw, in combinatie met de lichtstraat geven de woning een fijne sfeer.
Een markant detail: de eiken trap is deels door een glasplaat in het zicht gelaten, hierdoor is er geen open trap, maar wel een stukje ruimtelijke beleving en zicht naar deze bijzondere trap. Uiteraard is het geheel voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Via de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer, allen van goed formaat. De badkamer is ook wat groter uitgevoerd en beschikt over een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel, in zijn geheel betegeld en deels voorzien van keramisch parket.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is eveneens bereikbaar via een vaste trap. Deze ruimte is praktisch ingedeeld en beschikt zowel aan de voor- als achterzijde over dakramen, op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer gesitueerd, ook is er een praktische bergruimte welke tevens als kantoor aan huis kan fungeren.

Exterieur:
De tuin is heerlijk op het zuiden gelegen en heeft veel groen en een prima beleving. Naast twee heerlijke terrassen (1x zonkant, 1x schaduwzijde) is er een gazon en een royale berging met vliering, uiteraard heeft de tuin een achterom.
Aan de voorzijde is genoeg parkeergelegenheid aanwezig, ook zijn er in deze kindvriendelijke wijk diverse speelvoorzieningen en veel groen aanwezig.
Vanwege de landelijke ligging rondom in het groen is het hier heerlijk wonen, maar ook de bereikbaarheid is goed met alle centrum voorzieningen op korte afstand, waaronder ook basis- en middelbare scholen en supermarkten.

Bent u op zoek naar een luxe complete gezinswoning? Deze woning zal u aangenaam verrassen, neem contact met ons op voor een bezichtiging.

Voor meer informatie kunt u de eigen site van deze woning bekijken: https://hethoefje17.nl/

lees meer +
€ 505.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 505.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2015
  • Woonoppervlakte:
    147 m²
  • Perceeloppervlakte:
    164 m²
  • Inhoud:
    520 m³