Hindelaan 72, LUNTEREN

Aan een rustige straat in de kindvriendelijke wijk ''De Kempjes'' is deze hoekwoning met garage en berging gelegen.
De woning is degelijk gebouwd in 1990 en is gelegen op een perceel van 176 m2. De woning is vrijwel geheel nog in originele staat en beschikt naast een mooie open woonruimte over vier slaapkamers verdeeld over de eerste en tweede verdieping.

De tuin is op het zuiden gelegen en biedt een goede privacy, een fijne eigenschap van deze woning is dat er aan de voorzijde een aangebouwde garage is gerealiseerd, hierdoor is er veel extra bergruimte maar ook een bredere kavel en dus een extra brede achtertuin.
Naast de gunstige en rustige ligging nabij het centrum en diverse kinderspeeltuinen, is ook de snelweg A30 binnen enkele minuten te bereiken.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Aan de straatzijde is middels een aantal parkeerplaatsen gemakkelijk bij huis te parkeren, aan de voorzijde is tevens de garage met dubbele deuren te bereiken. Ook is er aan de voorzijde van de woning een aangebouwde berging gesitueerd, gemakkelijk voor opslag of het bergen van fietsen e.d.
Via de entree aan de voorzijde komt u in de centrale hal, vanuit hier is er toegang tot de rest van de woning. In de hal bevindt zich onder andere het toilet, de trapopgang en meterkast, uiteraard is er vanuit de hal ook toegang tot woonkamer met open keuken.

De keuken is in een basisopstelling aan de voorzijde gesitueerd, doordat het een hoekwoning betreft is er wel een leuk zijlicht aanwezig welke vanaf de eettafel extra licht en zicht geeft. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd, hier is ook de achterdeur met toegang tot de tuin aanwezig.

Eerste verdieping:
Middels de overloop bereik je de drie slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping allen van goed formaat, door de gunstige bouw zijn alle wanden op de eerste verdieping nog recht, dit geeft een goed ruimtelijk gevoel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolder te bereiken, hier is onder andere een gemakkelijke wasruimte en de CV-installatie (Nefit Topline HR 2007) gesitueerd. Tevens is op deze etage een 4e slaapkamer gerealiseerd.

Exterieur:
De ruime en vooral brede tuin is op het zuiden gelegen en is zowel achterom als via de garage te bereiken.
Zowel de garage als de berging aan de voorzijde van het huis beschikken over veel bergruimte, ook beschikken beide objecten over een zolder met ook hier extra bergruimte.

Kortom een degelijk gebouwde hoekwoning met garage en berging op een goede en kindvriendelijke plek in Lunteren.

lees meer +
€ 385.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 385.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1990
  • Woonoppervlakte:
    100 m²
  • Perceeloppervlakte:
    176 m²
  • Inhoud:
    469 m³