Hoge Valkseweg 28, LUNTEREN

Aan de Hoge Valkseweg 28 te Lunteren, is deze zeer ruime en sfeervolle half- vrijstaande woning gelegen.
De woning is de afgelopen jaren stijlvol uitgebouwd, compleet gerenoveerd en is geheel instapklaar.

De beleving is geweldig te noemen, dit komt mede door de goede indeling, in combinatie met de luxe afwerking en het vele licht door de mooie raampartijen en meerdere openslaande deuren.

Zowel de royale woonkeuken als de woonkamer beschikken over openslaande deuren en een aantal mooie glazen puien, hierdoor ontstaat er een prachtig uitzicht over de achtertuin welke via het terras overloopt in een mooi gazon met diverse perken.
De woning ligt wat hoger dan de achterliggende weilanden, hierdoor kijkt u vanuit de woonkamer en de woonkeuken prachtig uit over het achterliggende landschap.

De voorzijde van de woning is karakteristiek, op het voorliggende eigen terrein is tevens genoeg parkeergelegenheid, via het toegangshek komt u bij de houten bergingen/schuur en vanaf hier is er toegang tot de achterzijde van de woning met de diverse zonneterrassen, veranda en royale achtertuin.
Het totale perceel is 990m2 groot(!) en geeft veel vrijheid, ruimte en een prima privacy.

Aan de voorzijde van de woning is een mooie zitkamer/slaapkamer gelegen, middels tussenwanden is hier een tweede slaapkamer gerealiseerd, beide (slaap)kamers hebben direct toegang tot de badkamer op de begane grond.
Halverwege de woning is de luxe open woonkeuken gesitueerd, de woonkeuken brengt de verschillende vertrekken mooi met elkaar in verbinding. Door de vele raampartijen is hier een heerlijke beleving.

Door de combinatie van de strakke wandafwerking en de mooie eiken balken en eiken details is er een goede sfeer, het heerlijke vrijheidsgevoel door het vele licht en zicht maken het plaatje compleet.

De woonkeuken is luxe uitgevoerd en beschikt over diverse inbouwapparatuur, ook is er een mooie (gas)haard aanwezig. Vanuit de keuken is er toegang tot de woonkamer aan de achterzijde, ook is er toegang tot een separaat toilet en een gemakkelijke wasruimte welke tevens de voorbereidingen heeft voor een extra badkamer.
De woonkamer is onlangs compleet uitgebouwd en luxe afgewerkt, naast de openslaande deuren en diverse glazen puien is er een mooie open nok met twee dakramen aanwezig welke beide voorzien zijn van elektrische zonwering, ook is er een sfeervolle houtkachel gesitueerd.
Door een set openslaande deuren is er vanuit de woonkamer ook toegang tot de stijlvolle veranda/overkapping aan de achterzijde van de woning, het uitzicht is hier geweldig te noemen.

Op de eerste verdieping zijn nog eens drie, van de in totaal vijf slaapkamers gesitueerd, allen van goed formaat en keurig afgewerkt. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt tevens over een wastafel en vaste kastruimte.

De Hoge Valkseweg 28 beschikt aan de voor/zijkant over een royale berging/schuur, ook is er naast de overkapping nog een stijlvolle vrijstaande veranda aanwezig waarvan de wanden bij een warme zomeravond eventueel open gezet kunnen worden.
De tuin is keurig aangelegd en is mooi in verhouding, de diverse terrassen lopen mooi over in een keurig gazon met diverse perken, het heerlijke vrije uitzicht geeft ruimte en een geweldig vrijheidsgevoel.
Tevens is in de tuin een beregeningssysteem aanwezig door middel van eigen pompinstallatie met grondwater.

Het geheel heeft veel te bieden en is eventueel ook geschikt te maken voor ouder- kind constructie. Het is mogelijk om de slaapkamers op de begane grond anders in te delen.
Kortom een veelzijdige luxe en keurig afgewerkte woning met een hoog voorzieningenniveau op een prachtige landelijke plek in Lunteren.

lees meer +
€ 625.000,-kosten koper
Kenmerken
 • Overdracht
 • vraagprijs
  € 625.000,- k.k.
 • Soort woonhuis:
  eengezinswoning, halfvrijstaande woning
 • Status:
  verkocht
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1905
 • Woonoppervlakte:
  162 m²
 • Perceeloppervlakte:
  990 m²
 • Inhoud:
  686 m³