Immenweg 15 205, LUNTEREN

Op het recreatiepark 'De Scheleberg' te Lunteren staat deze deze bijzonder mooi gelegen en zeer goed onderhouden recreatiewoning met houten berging, parkeergelegenheid voor twee auto's op eigen terrein en fraaie tuin.

Vrijwel aan de bosrand, op een rustige plek op het park, gelegen. Er is volop privacy en het chalet is voorzien van kwalitatief goede materialen, zoals koperen goten en hemelwaterafvoeren, maar ook is het chalet volledig geïsoleerd en voorzien van airconditioning. Het chalet is door de jaren heen zeer goed onderhouden en recent is de buitenzijde nog in lak gezet.

Het chalet beschikt over een mooie open keuken met inbouwapparatuur, zoals afwasmachine, 4-pits gaskookplaat, RVS schouw, koel-/ vriescombinatie en combimagnetron. Door de hoge plafonds en twee schuifpuien in de woonkamer beschikt het chalet over een fraaie lichtinval. De recreatiewoning biedt verder twee slaapkamers en een moderne badkamer met douchecabine, wastafelmeubel, toilet en designradiator. De ouder slaapkamer is voorzien van een grote inbouwkast en de tweede slaapkamer heeft een vaste kast en een eenpersoonsbed, maar biedt ruimte voor een tweede bed.

De ligging is uitstekend, de bosrijke omgeving en rustige ligging maken dit chalet bijzonder.
Alle faciliteiten zoals het zwembad, de tennisbaan, het restaurant en de receptie liggen op slechts enkele minuten loopafstand.

De tuinberging beschikt over elektra en water, hierdoor is het mogelijk om wasapparatuur in de berging te plaatsen, maar ook het opladen van de elektrische fiets behoort tot de mogelijkheden.

- de recreatiewoning wordt met eigen grond (340 m²) aangeboden.
- de parkkosten voor 2021 bedragen € 1843,41 incl. BTW per jaar excl. gas/water/elektra/huisafval/restafval;
- inclusief twee parkeerplaatsen, tuin- en terrasaanleg en houten berging voorzien van water en elektra.

De Veluwe: één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Landgoed de Scheleberg bevindt zich midden in de bossen van het Gelderse Lunteren en is omgeven door een diversiteit aan landschappen: van zandverstuivingen tot bossen en heidevelden. Vanaf het park kunt u met de auto, fiets of te voet de unieke omgeving verkennen. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes door de natuur en gezellige dorpen en steden zoals Ede, Otterlo, Bennekom, Harskamp en Wekerom liggen vlakbij. Ook mountainbikers zijn vaak te zien op de fietsroutes nabij Landgoed 'De Scheleberg'. Er is ook een verwarmd zwembad en ook in de omgeving zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden.

lees meer +
€ 175.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 175.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2010
  • Woonoppervlakte:
    51 m²
  • Perceeloppervlakte:
    340 m²
  • Inhoud:
    220 m³