Immenweg 15 12, LUNTEREN

Deze prachtige en luxe vakantievilla biedt hèt ultieme vakantiegevoel! De recreatiewoning is onlangs compleet gerenoveerd en zeer luxe afgewerkt, van buiten is het geheel strak gestuukt (origineel) in een witte kleur en volledig geschilderd, in combinatie met stijlvolle donkere kozijnen. Deze recreatiewoning mag met recht een vakantievilla genoemd worden, door het hoge afwerkingsniveau en de diverse extra's.
Zo is er een ruime living met luxe open keuken met kookeiland en aansluitende eettafel aanwezig, vijf ruime slaapkamers (waarvan één met inloopkasten), vernieuwde binnendeuren met zwart beslag en twee nieuwe moderne badkamers. Tevens is er ook een separate wasruimte aanwezig. Daarbij is er een geweldige tuin waar je heerlijk kunt ontspannen met een goede privacy. De vakantievilla is gelegen op een perceel van 808m²!
Door de ligging op de Veluwe word je omgeven door rust en heel veel groen.

Landgoed de Scheleberg: Een luxe vakantiepark met vele voorzieningen, zoals een restaurant, receptie, tennisbaan, buitenzwembad en diverse kinderspeeltuinen. Door de ligging in de schitterende natuur van de Veluwe zijn er in de directe omgeving vele wandel- en fietsroutes te volgen. De Veluwe: één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Landgoed de Scheleberg bevindt zich midden in de bossen van het Gelderse Lunteren en is omgeven door een diversiteit aan landschappen: van zandverstuivingen tot bossen en heidevelden. Vanaf het park kunt u met de auto, fiets of te voet de unieke omgeving verkennen. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes door de natuur en gezellige dorpen en steden zoals Ede, Otterlo, Bennekom, Harskamp en Wekerom. Ook mountainbikers zijn vaak te zien op de fietsroutes nabij Landgoed de Scheleberg.

De parkkosten bedragen jaarlijks € 2.758,07.

Naast de prachtige natuur, vindt u in de omgeving ook vele culturele hotspots. Het Nationale Park De Hoge Veluwe, het Openluchtmuseum in Arnhem en het Kröller Müller Museum zijn dan ook zeker een bezoek waard.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Via de centrale entree komt u in de hal met aan de linkerzijde onder andere het nieuwe toilet en in het verlengde de vernieuwde meterkast. Vanuit de hal is er toegang tot het souterrain en de verdieping, beide trappen zijn strak afgewerkt.
De stalen schuifdeuren naar de woonkeuken maken de woning direct ruimtelijk, de op maat gemaakte keuken is luxe van opzet met diverse A-merk inbouwapparatuur zoals Miele kookplaat, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combi stoomoven (met water aan en afvoer), wijnklimaatkast en inductieplaat met afzuiging (recirculatie), Quooker Fusion combi-kraan en Dekton Soke werkblad. Het kookeiland heeft in het verlengde een eettafel, op deze manier is er tijdens het koken een fijne interactie met de gasten.
Vanuit de woonkeuken is er door een compleet nieuwe aluminium/glazen pui (vouwdeuren), een prachtig zicht over de tuin. De woonkeuken loopt mooi over naar de living, met onder andere diverse vaste kasten, sfeervolle LED inbouwverlichting en uiteraard een aangename vloerverwarming met eiken vloer welke door de gehele woning is doorgelegd.

De ruime woonkamer heeft tevens een heerlijke beleving en past perfect bij de hedendaagse wensen.
De stijlvolle afwerking in combinatie met de op maat gemaakte kasten, inbouw gashaard (Element4 cupido 70) en de grote ramen maken deze beleving compleet.
De stijlvolle eiken vloer zorgt voor een mooi contrast én een warme uitstraling.

De ruime woonkamer en riante keuken zorgen ervoor dat u maximaal kunt genieten van uw verblijf. Met het moderne, strakke interieur is alles tot in detail ingericht voor een ontspannen gevoel.

Eerste verdieping: Via de trap loop je naar de overloop op de eerste verdieping. De mooie indeling met twee slaapkamers en een geheel gerenoveerde, moderne badkamer is aangenaam en praktisch. Door de vele ramen geniet je in alle kamers van een lichte en frisse uitstraling.
De velux dakramen zijn tevens vernieuwd, beide slaapkamers beschikken ook hier over diverse vaste inbouwkasten met eiken louvredeuren, alles op maat gemaakt, ook is de dakkapel van de badkamer vernieuwd.

De badkamers zijn onlangs geheel gerenoveerd en beschikken over een regendouche, Hotbath kranen, spiegels met verwarming en toiletten met afzuiging.
De afwerking van alle natte ruimtes is in stijl doorgevoerd en geheel van deze tijd, op deze manier is er een rustige, luxe sfeer gecreëerd.

Souterrain: Via de trap in de hal komt u in het souterrain. Hier zijn nog eens drie slaapkamers gerealiseerd met ook hier diverse vaste inbouwkasten met eiken louvredeuren, naast de luxe royale badkamer, is er een separaat toilet en een ideale extra wasruimte aanwezig.
Hierdoor is de recreatievilla perfect voor de hele familie!

De grote slaapkamer in het souterrain beschikt tevens over openslaande deuren naar het verdiepte terras, ook beschikt deze kamer over een royale inloopkast.
De tweede badkamer is tevens ruim opgezet, verder zijn in deze badkamer een inloopdouche, luxe vrijstaand ligbad en een ideale dubbele wastafel met meubel aanwezig.

De tuin is keurig aangelegd, door de ligging van de recreatiewoning is er een goede privacy in de achtertuin. Uiteraard is er op eigen terrein parkeerruimte voor in ieder geval twee auto's.

Doordat deze woning aan de rand van het park ligt, is er aan de achterzijde geen inkijk, de centrale ligging maakt dat de receptie met alle voorzieningen en algemene parkeerplaats ook gemakkelijk en snel te bereiken zijn.

lees meer +
€ 585.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 585.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2006
  • Woonoppervlakte:
    160 m²
  • Perceeloppervlakte:
    808 m²
  • Inhoud:
    565 m³