Immenweg 15 176, LUNTEREN

Op het recreatiepark 'De Scheleberg' te Lunteren staat deze bijzonder mooi gelegen en complete recreatiewoning.
Door de ligging aan de rand van het park is de achtertuin geheel vrij gelegen met uitzicht op het bos. Vanuit uw achtertuin loopt u direct de Lunterse Bossen in.

Er is volop privacy en luxe: het chalet is voorzien van een jacuzzi, sauna en buitendouche.

Het chalet is degelijk gebouwd, volledig geïsoleerd en beschikt over een open en complete keuken. De woonkamer is voorzien van een schuifpui en een laminaatvloer. Door de hoge plafonds en het dakvenster is er een fraaie lichtinval in de woonkamer. De woning beschikt verder over twee slaapkamers met vaste kastruimte en een nette, praktische badkamer die is voorzien van douchecabine, wastafel, toilet en aansluiting voor een wasmachine.

De ligging is uitstekend, de bosrijke omgeving en rustige ligging maken dit chalet extra bijzonder, maar alle faciliteiten zoals het zwembad, restaurant en de receptie liggen op slechts een enkele minuten loopafstand.

De recreatiewoning wordt zeer compleet aangeboden met onder andere:
- perceel van 368 m² eigen grond;
- compleet met inventaris te koop;
- inclusief parkeerplaats op eigen terrein, tuinaanleg en berging;
- de genoemde vraagprijs is exclusief de wellness, maar deze kan (tegen meerprijs) compleet achterblijven.
- de parkkosten voor 2023 bedragen € 2167,70 inclusief btw per jaar, exclusief gas/water/elektra/tuinafval/restafval.

De Veluwe: één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Landgoed 'de Scheleberg' bevindt zich midden in de bossen van het Gelderse Lunteren en is omgeven door een diversiteit aan landschappen: van zandverstuivingen tot bossen en heidevelden. Vanaf het park kunt u met de auto, fiets of te voet de unieke omgeving verkennen. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes door de natuur en gezellige dorpen zoals Ede, Otterlo, Bennekom, Harskamp en Wekerom liggen vlakbij. Ook mountainbikers zijn vaak te zien op de fietsroutes nabij Landgoed 'De Scheleberg'. Er is ook een verwarmd zwembad en ook in de omgeving zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden.

Een recreatiewoning op een toplocatie aan de rand van het park met vrij uitzicht over het prachtige uitgestrekte bosgebied.

Aansluiting internet aanwezig.
Dit chalet is zowel voor eigen gebruik als voor verhuur te gebruiken. Indien u het chalet wenst te verhuren vraag dan de makelaar naar de voorwaarden.

Aanvaarding in overleg.

lees meer +
€ 149.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 149.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2004
  • Woonoppervlakte:
    42 m²
  • Perceeloppervlakte:
    368 m²
  • Inhoud:
    161 m³