Kuipershoekje 50, LUNTEREN

Op zoek naar een instapklaar appartement van circa 92 m²? Een zee aan ruimte, licht in overvloed en een fraaie afwerking! Aan het Kuipershoekje in Lunteren bieden wij dit prachtige en instapklare appartement te koop aan. Het gaat hier om een appartement op de bovenste woonlaag, dat beschikt over twee slaapkamers, een fraaie badkamer, een royale woonkamer en een luxe en complete woonkeuken. Het balkon is ruim, zonnig en biedt uitzicht over de akkers.

Het Kuipershoekje is gelegen in een kleinschalige nieuwbouwwijk aan de rand van Lunteren. Een kenmerk van deze wijk zijn de mooie houtwallen die gehandhaafd zijn gebleven. Ook alle dagelijkse voorzieningen zijn op korte afstand gelegen, evenals de uitvalswegen richting Ede en Barneveld.

Indeling

Het appartement ligt op de tweede en bovenste verdieping van het in 2018 gerealiseerde appartementencomplex. De woning heeft een eigen berging op de begane grond en parkeren kan op de openbare parkeerplaats voor het complex.

Via de afgesloten centrale hal kom je via de lift of de trap op de galerij die leidt tot de voordeur. Eenmaal binnen in de hal wordt het direct duidelijk hoe fraai het geheel is afgewerkt. Door het gehele appartement is een mooie laminaatvloer gelegd in een mooie kleurstelling en de wanden en plafonds zijn strak gestuukt.

Vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken. Direct aan je rechterhand vind je de eerste slaapkamer met een formaat van circa 8 m², welke dienst kan doen als logeerkamer of kantoor of een combinatie van deze twee.

Als je de hal doorloopt bevinden zich aan de linkerzijde achtereenvolgens het toilet met fonteintje, de meterkast en een, vergrote, berging met de cv-ketel, de aansluitingen voor de wasapparatuur.

De badkamer is tot het plafond betegeld en beschikt over een inloopdouche, een wastafel, een vast wandmeubel, een tweede toilet, een designradiator en vloerverwarming.

Loop je vanuit de hal rechtdoor dan kom je in de royale, zeer lichte woonkamer met open woonkeuken. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een leuke zithoek (met airco installatie) en op zomerse dagen loop je zo het riante balkon van bijna 12 m² op. In de woonkamer zijn mooie kastenwanden aanwezig die voor de nodige opbergruimte kunnen zorgen.

De moderne keuken is ingericht in een hoekopstelling met onder- en bovenkasten: hier heb je meer dan genoeg ruimte voor al je keukenspullen. Natuurlijk mag de benodigde inbouwapparatuur niet ontbreken, te weten een inductiekookplaat, afzuigkap, een koelkast met vriesvak, afwasmachine en combimagnetron. Aan de verlichting is ook gedacht: er zijn sfeervolle inbouwspots geplaatst en in de keuken is genoeg ruimte voor een gezellige eethoek.

Vanuit de woonkamer kom je in de tweede en tevens grootste slaapkamer van de woning. Deze slaapkamer is ruim 14 m² , beschikt over een vaste kastenwand en biedt directe toegang tot de badkamer.

lees meer +
€ 429.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 429.500,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2018
  • Woonoppervlakte:
    92 m²
  • Inhoud:
    276 m³