Maalderij 9, LUNTEREN

Aan de rand van het dorp, in de jonge wijk De Maalderij is deze luxe en stijlvolle hoekwoning met garage en veranda gelegen.
Deze ruime woning is gelegen op een mooie locatie aan het rustige en kindvriendelijke straatje de Maalderij.

In 2011 is de woning nieuw en degelijk gebouwd, uiteraard volledige geïsoleerd en hoogwaardige afgewerkt, met onder andere een stijlvolle visgraat PVC vloer, stalen deuren en een moderne keuken.
Ook beschikt de woning over een goed comfort, voor een heerlijke woonbeleving met zowel vloerverwarming en natuurlijk voor de zomer een aangename airco.

De indeling van de woning is als volgt:
Aan de zijkant van de woning kunt u parkeren op uw eigen parkeerplaats voor de garage, via de entree aan de voorzijde komt u in de hal met het toilet, meterkast en de beklede trap met verlichting. De hal biedt toegang tot de woonkamer en de heerlijke open keuken.
Deze laatste is aan de voorzijde gesitueerd en kijkt aan twee zijden leuk weg over de kindvriendelijke straat. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur.

De woonkamer is royaal opgezet en beschikt over openslaande deuren naar de heerlijke tuin. Aan de achterzijde in de tuin is een luxe veranda gesitueerd met onder andere een houtkachel, diverse stalen panelen met mooie raampartijen en openslaande deuren.
Ook is hier een achterom met toegang tot een leuk speeltuintje achter de woning.
Aan de achterzijde van de woning is er toegang tot de garage welke aan de zijkant van de woning is gelegen. De garage is voorzien van een kanteldeur en electra, tevens is er een achterom aanwezig.

Indeling 1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers en de luxe badkamer. Beide slaapkamers zijn royaal van opzet en eventueel gemakkelijk op te delen, één van deze slaapkamers beschikt over airconditioning en luchtverwarming. De badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad, dubbele wastafels een inloopdouche en een toilet.

Indeling 2e verdieping:
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Hier zijn nog eens twee slaapkamers gelegen, beide van goed formaat. Bij beide slaapkamers zijn knieschotten aanwezig, met hier extra bergruimte. Tevens bevindt zich op deze verdieping een gemakkelijke wasruimte met tevens de c.v.-opstelling.

Tuin:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de heerlijke onderhoudsvriendelijke tuin met natuurlijk de heerlijke veranda.

Door de centrale ligging zijn alle centrumvoorzieningen, zoals winkels, basisscholen en sportfaciliteiten binnen handbereik.
Tevens kunnen jonge kinderen zich vermaken in één van de speeltuintjes in de omgeving, genoeg te beleven voor jong en oud!

Kortom een luxe en instap klare woning met een hoog voorzieningenniveau en een heerlijke beleving op een geliefde plek in Lunteren.

lees meer +
€ 595.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 595.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2011
  • Woonoppervlakte:
    142 m²
  • Perceeloppervlakte:
    184 m²
  • Inhoud:
    571 m³