Schuurmanskamp 12, LUNTEREN

Uitgebouwde hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein, veranda, berging en verzorgde voor- en achtertuin.
Door de royale uitbouw is niet alleen de woonkamer vergoot, maar is er ook een woonkeuken ontstaan. De woonkamer en keuken zijn tezamen maar liefst 50 m²(!) groot.
De woning staat in een kindvriendelijke wijk op enkele minuten fietsen van het centrum en op loopafstand van twee basisscholen.

Indeling: entree/hal met meterkast en trapopgang, luxe woonkeuken van circa 16 m² met 'caesarstone' werkblad en diverse inbouwapparatuur zoals: gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en afwasmachine (2021), uitgebouwde woonkamer van circa 34 m² met rookkanaal en openslaande deuren naar de achtertuin, achteringang met toilet en toegang tot de in 2015 aangebouwde veranda. Deze veranda zorgt niet alleen voor de beleving van extra woonruimte, maar garandeert ook gezellige avonden op de dagen dat het niet zulk lekker weer is.
In 2018 is vrijwel de gehele begane grond voorzien van een fraaie PVC vloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop, twee grote slaapkamers, waarvan er één eenvoudig te splitsen is zodat er drie slaapkamers ontstaan, luxe en complete badkamer met ligbad, tweede toilet, douchecabine met infrarood 'Sunshower', wastafelmeubel en designradiator.

Tweede verdieping: overloop met vaste kastruimte, HR combiketel, aansluiting voor de wasapparatuur en twee slaapkamers, waarvan één met dakkapel.

Via een vlizotrap is de royale bergzolder bereikbaar.

De voortuin is recent opnieuw aangelegd en de achtertuin is goed onderhouden en voorzien van een berging en een royale veranda. Voor de kinderen is er volop gelegenheid om buiten te spelen, want schuin achter de woning is een speelveld en ook de scholen zijn op loopafstand gelegen. De woning is goed geïsoleerd en deels voorzien van elektrisch te bedienen rolluiken.

Kortom een complete, zeer royale woning op een leuke en rustige plek in Lunteren.

lees meer +
€ 499.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 499.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1994
  • Woonoppervlakte:
    118 m²
  • Perceeloppervlakte:
    242 m²
  • Inhoud:
    413 m³